Traxxas X-Maxx 8S 1: 5 4WD TQi RTR Zöld

0 / 5 0 / 5 0 / 5 0 / 5 0 / 5
A Traxxas legerősebb és legnagyobb Monster Truck az X-Maxx 8S ! Innovatív kialakítás, hossza 78 cm, kerekek 20 cm, sebesség 80 km / h sebességig, RC csomag Traxxas TQi Bluetooth modul telepítési lehetőséggel.
Gyártó: Traxxas
Rendelési szám: TRA77086-4-GRN
Elérhetőség: a kérdésre
Garancia: 24 hónap
Ár: 367830,00 Ft Áfá-val
Body: + 1098 pont

Szüksége van segítségre a vásárláshoz?
Hívjon hétköznap
-tól 09:00 ig 17:00

+421 918 181 018
info@rajmodel.hu

jellemzők:

Traxxas legerősebb és legnagyobb Monster Truck, az X-Maxx 8S ! Innovatív kialakítás, 78 cm hosszú, 20 cm átmérőjű kerekek, akár 80 km / h sebességig, Traxxas TQi RC készlet Bluetooth modulos telepítéssel.

A funkcionális telemetria frissítése

A frissítés most már elérhető, hogy megőrizze a telemetriát! Anélkül, hogy az érzékelőket telepíteni kellene, most mérheti a szabályozó hőmérsékletét, az akkumulátor feszültségét, a motor fordulatszámát és a modell sebességét. További információkért lásd: Telemetria X-Maxx 8S - Frissítés

Az idő építése

A Traxxas X-Maxx RC alváza egy térbeli kompozit formából áll, amely térbeli koncepciójának köszönhetően nagyon merev és könnyű. Mint más Traxxas RC autókhoz, az alváz moduláris, ami azt jelenti, hogy egy központi részből áll, elöl és hátul. Az autóváz modularitása megkönnyíti a karbantartást, könnyű hozzáférni a különbségekhez és így tovább. Ezenkívül nagyon súlyos balesetek esetén nem kell a modell teljes alvázát kicserélni, hanem csak a sérült részt.

Motor szerelvény

Minden meghajtó alkatrész a burkolatok alatt van, újdonság a motortartó rendszer. A motor olyan nagy nyomatékkal rendelkezik, hogy 4 csavarral csavarozva van az alvázhoz. A sebességváltó arány megváltoztatása érdekében számos a lyuk van a házban, így a motor a megfelelő lyukakba csavarható. A csendes és zökkenőmentes működés érdekében a 20 ° -os spirális hajtóművet választottuk, ami nagyon szokatlan az RC-autók modelljeiben.

karosszéria

A forradalmi újdonság az új X-Maxx karosszéria-szerelő rendszer. A testet nem kapcsokkal rögzítik, hanem egy speciális csipesszel. Ez kiküszöböli a csúnya karosszériaelemeket, a másodpercek alatt eltávolítja a karosszériát.

Lengéscsillapítók

A masszív X-Maxx GTX lengéscsillapítók nagy szilárdságú acélból készült 5,2 mm-es dugattyúrúddal rendelkeznek. A csillapítók a lengéscsillapítót a vállakhoz és a toronyhoz rögzítik. Minden csap 4 mm-es acélból készül! A 20 cm átmérőjű kerekek masszív alumínium tengelyen vannak. A jól méretezett lengéscsillapító torony nagyon nehéz terepen is vezethet.

Tápegység RC autó Traxxas X-Maxx

Az X-Maxx természetesen párhuzamos (CV) tengelyekkel van ellátva, amelyek edzett acélból készülnek. A keréktartók 24 mm-es hatszögletűek, sok kerék van rögzítve a lazítónyílás ellen. A különbségek négy bolygókerekes hajtóművel vannak ellátva, lezárva és szilikonolajjal töltve. Az olaj viszkozitásának megváltoztatásával megváltoztatható a merevség és az X-Maxx terepi jellemzői. Alapvetően a különbség 60000 cP olajjal van feltöltve. A kerék tengelyek alumíniumból készülnek. Az X-Maxx 8S központi differenciálművel és rugalmas ütéshatárolóval van felszerelve.

Velineon 1600XL motor és VXL-6S vezérlő

A Traxxas X-Maxx RC modellje az óriás ecset nélküli Velineon 1600XL motor és a VXL-6S kefe nélküli motor. A szabályozó beépített ventilátorral van felszerelve, a motor egy óriási passzív hűtővel van ellátva, amely eltávolítható ventilátorral rendelkezik.

Vezérlő programozása

A vezérlőt ugyanúgy programozzák, mint más Traxxas vezérlőket. A vezérlő állapotjelzése egy kétszínű LED. A vezérlő támogatja a NiMH akkumulátorok használatát, de a modell teljesítménye miatt csak olyan LiPo elemeket ajánlunk, amelyek elegendő energiát biztosítanak.

 • Sport - fekély, fék és hátramenet. A vezérlő teljes előre- és hátramenetet biztosít, ez az üzemmód az alapértelmezett.
 • Futás - előre és fék funkció (azaz nem fordított). Ez a mód a vizes fajok számára, ahol nem kell hátrameneti fokozatot használni.
 • A tréner - szabályozó 30% -kal csökkentette a teljesítményt. Ha nincs elég tapasztalata az ilyen nagy modellek kezelésében, használhatja azt. Ez a mód gyermekek számára is alkalmas.
Teljesítmény akkumulátorok

A modell teljesítménye miatt az autó csak LiPol akkumulátorokkal használható. Az X-Maxx RC modellje úgy lett kialakítva, hogy egy sor 3 cellás, 5000 mAh vagy annál nagyobb kapacitású akkumulátort használjon. Az elemrekeszek elég nagyok ahhoz, hogy nagyobb elemeket tudjanak elhelyezni. Az elemeket speciális rendszerrel rögzítik, amely biztosítja a könnyű cserét. Javasoljuk, hogy megfelelően kemény LiPol akkumulátorokat használjon 30C;

Traxxas stabilitási menedzsment

A Traxxas Stability Management (TSM) lehetővé teszi, hogy ne csak a teljesítményt, a sebességet, a gyorsulást és a kanyarodást rendkívüli sebességgel tapasztalja meg, hanem a csúszós felületeken, például poron, sima betonon vagy akár jégen és hóban is könnyebben vezethető és irányítható.

Az X-Maxxes 6S és a 8S közötti különbségek
 • Az X-Maxx 8S VXL-8S vezérlővel van felszerelve, a motort ventilátor hűti
 • Az X-Maxx 8S központi differenciálművel és csillapítóelemmel rendelkezik.
 • Az X-Maxx 8S robusztusabb tengelyekkel, kerék tengelyekkel és differenciálművel rendelkezik
Az RC modell autójának Traxxas X-Maxx jellemzői
 • Az X-Maxx-8S a legnagyobb és legerősebb Monster Truck a Traxxas-tól
 • Az X-Maxx-8S 80 km / h sebességet ér el (2 x 4 LiPo cellával)
 • Rengeteg innovatív modelljellemzők, mint például a forradalmian új karosszéria-rögzítés, a motortartó, a masszív alumínium kerék tengelyek, könnyű, mégis tömör térbeli kompozit alkatrészek
 • Az autó erőteljes meghajtórendszere egy Velineon 1600XL motor és egy VXL-6S, amely 55 km / h sebességgel vezet.
 • Óriás gumik 20 cm átmérőjű
 • Acél CVD hajtótengely-modell
 • Új Traxxas GTX állítható olajcsapok, 5,2 mm-es rudakkal a pontos off-road vezetéshez
 • A legújabb RC Traxxas TQi készlet
 • RC vevő Traxxas TSM stabilizálással
 • A vízálló * Servo Control 26 kg / cm-es nyomatékkal, 0,16 s / 60 ° -os sebességgel és hűtőbordával rendelkezik, amely hatékonyan eloszlatja az elektronika hőjét.

* Lásd a vízállósági előírások használati útmutatóját. A nedves működésre vonatkozó tippek és trükkök megtalálhatók a blogban.

A csomag tartalma:

A csomag tartalmazza a Traxxas X-Maxx 8S 1: 5 teljesen összeszerelt RC modelljét, beépített váltóáramú motor hűtőventilátorral, VXL-8S AC vezérlővel, szervo vezérléssel és Traxxas TQi TSM RC vevővel TSM stabilizálással. Kétcsatornás RC adó Traxxas TQi, amely lehetővé teszi a Bluetooth modul telepítését (külön megvásárolható). Távtartók 25 mm-es elemekhez, szerszámkészlet. Arch matricák, használati utasítás.

Javasoljuk, hogy vásároljon:

Ahhoz, hogy autóját működtesse, 4x AA elem szükséges a távadóhoz, a hálózati akkumulátorokhoz és a megfelelő töltőhöz.

Ajánlott elektromos akkumulátorok az X-Maxx RC autóhoz
 • Pár 4S Traxxas LiPo akkumulátor 14.8V 6700mAh 25C iD
 • Pár 4S Traxxas LiPo akkumulátor 14,8V 5000mAh 25C iD
 • Pár 3S Traxxas LiPo akkumulátor 11.1V 8400mAh 25C iD
 • Pár 3S Traxxas LiPo akkumulátor 11.1V 6400mAh 25C iD

A 3S Lipol akkumulátorokhoz ajánljuk a Traxxas EZ-Peak Plus kettős töltőt (LiPol / NiMH 2x50W Dual), amely lehetővé teszi, hogy egyidejűleg akár 2 db LiPol elemet is tölthessen.

A 4S Lipol akkumulátorokhoz ajánljuk, hogy megvásárolja a Traxxas kettős töltőt, az EZ-Peak Live Dual 2x100W készüléket Bluetooth-kapcsolattal.

Ha egy ventilátorral rendelkező aktív radiátoros motort szeretne felszerelni, akkor ezt a radiátorot ajánljuk a Castle Creations CC-011-0019-00-tól. A radiátor közvetlenül a motorra szerelhető, vagy a meglévő alumínium radiátorra szerelhető, miután az alsó felületet kivágták.

LED világítás

A LED-es világítás teljes készlete igazi gyöngyszeme lesz a modellnek. A világítás magában foglalja az elülső LED lökhárítósínt, a hátsó multifunkciós fékvezetéket, a tápegységet és a szerelési tartozékokat.

A LED világítás be- és kikapcsolása és a Traxxas Link mobilalkalmazás segítségével konfigurálható. A Traxxas Link csatlakoztatásához az opcionális TRA6511 Bluetooth modul szükséges. További információ itt.

Tartozékok a normál működéshez

A Traxxas RC autó normál működéséhez mindig szüksége van ragasztó csavarokhoz, kiváló minőségű gumiabroncs ragasztóhoz és szilikon lengéscsillapító olajhoz, valamint az Allen csavarhúzóhoz. Javasoljuk a megfizethető Traxxas / ECX / Vaterra autóskészletet a kínálatunkból.

A csavaros ragasztó a csavart vagy a csavart a helyére csöpög, és rögzíti, és a hajtás által okozott rezgés nem teszi lehetővé a csavarkötés lazulását. A csavar ragasztójának speciális összetétele van, amely lehetővé teszi a csavaros csatlakozás könnyű meglazítását egy megfelelő nyomatékkal a csavarfej sérülése nélkül. Soha ne használjon rendszeres instant ragasztót, mert ez laza csavarhoz vezethet! Közepes erősségű fúziós ragasztót ajánlunk a kínálatunkból.

A gumiabroncs ragasztó a gumiabroncsokat a lemez pereméhez rögzíti. Mindig győződjön meg róla, hogy a gumiabroncsot szilárdan a keréktárcsához kell ragasztani! Ha a gumiabroncs a teljes kerületén nem ragadt, akkor ez felrobbanhat. A gumiabroncs-ragasztónak speciális összetétele van, amely alkalmas olyan anyagok ragasztására, mint a gumi vagy a nejlon, és ugyanakkor a ragasztó rugalmas. Soha ne használjon rendszeres instant ragasztót - ez nem rugalmas, ha edzett, és a gumiabroncs repedése fokozatosan felépül a keréktárcsák körül! A Corally Tire Fixet ajánljuk - lásd a javasolt tartozékokat.

Alkalmanként szilikonolajat kell hozzáadni a modell lengéscsillapítóihoz. Normál üzemben csak kis mennyiségű szilikonolaj szivárog a lengéscsillapító dugattyúrúdjain. Ha a lengéscsillapító dugattyú felülete vagy tömítése rossz állapotban van, az olajszivárgás nagy lehet. Ezekben az esetekben úgynevezett javítócsomagokat szállítanak. A hangolókészülékek mindegyike rendkívül kemény TiN (titán-nitrid) bevonattal ellátott dugattyúrúdcsillapítókhoz kapható. A TiN felülettel rendelkező dugattyúrúdok könnyen azonosíthatók az arany-zöld színnel. A szilikonolajok kínálatából a TLR, a Traxxas, a Medial Pro stb. Ajánljuk.

akkumulátor:
2 x 3 nebo 4 články LiPo min. 5000 mAh
hossz:
779 mm
súly:
8.66 kg
kerekek:
X-Maxx o průměru 20 cm
intézkedés:
1:5
motor:
Velineon 1200XL
iszapcsatorna:
4WD
vevő:
Traxxas TSM se stabilizací TSM
tengelytávolság:
480 mm
sebesség:
Až 80 km/h
szervo-:
Traxxas 2085
hasmagasság:
102 mm
szélesség:
540 mm
típus:
Monster Truck
adó:
Traxxas TQi
magasság:
350 mm
Ennek a terméknek nincs vásárlói értékelése.
Írjon nekünk
Videó
Ár: 367830,00 Ft Áfá-val
Pontok: + 1098 pont
SAEC biztonságos vásárlás

Szüksége van segítségre a vásárláshoz?
Hívjon hétköznap
-tól 09:00 ig 17:00

+421 918 181 018 info@rajmodel.hu
Biztonságos és hiteles vásárlás
Tanúsított Üzlet - Pricemania.sk
Minőség garanciája
Ügyfeleink véleménye
harmil 17.12.2012
Super ponuka, rýchla obsluha,dá sa platiť kartou.
DODO 24.1.2016
Sortiment Rýchle dodanie tovaru velka spokojnosť, odporučam...
Hogyan válasszuk ki a megfelelő RC modellt
Népszerű márkák

Mik azok a sütik (cookie-k)?

A Cookie egy rövid szöveges fájl, melyet elküldenek a böngészőbe a meglátogatott weboldalak. A weboldalaknak lehetővé teszi megjegyezni az információkat az ön látogatásáról, mint például az előnyben részesített nyelvet, és egyébb beállításokat.

Miért használunk cookie-kat?

Cookie-kat azért használunk, hogy optimálisan, és folyamatosan tudjuk fejleszteni a szolgáltatásainkat, az önök érdekeihez, és szügségleteihez igazítva. A mi honlapunkon ideiglenes és állandó cookie-kat használunk. Az ideiglenesek addig tárolódnak az ön készülékén, míg el nem hagyja a honlapunkat. Állandó cookie-k addig tárolódnak az ön készülékén, míg le nem telik az érvényessége, vagy kézi törlésig. Időszak míg tároljuk az információkat a cookie fájl típusától függ.

Itt többet megtudhat arról hogy a Google vállalat hogy használja a cookie-kat.. Nézze meg a listát cookie fájlokat, melyeket a Google használ, itt elolvashatja, hogy a Google vállalat és partnerei hogy használják ezeket a cookie fájlokat a hirdetésekben. Nézze meg még a személyes adatok védelméről szóló előírást, ahol megmagyarázzák, hogy a Google vállalat hogy védi a felhasználók személyes, és más adatait a cookie-k használata közben.

Hogyan utasítja el a cookie-k használatát?

Cookik használatát az internetes böngésző segítségével lehet beállítani. A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a cookie fájlokat már a kezdeti beállításokban. A cookie fájlokat az ön böngészője segítségével lehetséges elutasítani, vagy beállítani csak egyes cookie fájlok használatát.

A cookie-k beállításával kapcsolatban az alábbi weboldalak is segítségére szolgálnak,

Kérdése van?

Küldje el nekünk észrevételeit, javaslatait, és elképzeléseit új funkciókról, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy
Önnek a legjobb szolgáltatásokat nyújthassuk. Köszönöm.

*
*
*
*Kötelező mezők
A megrendelés elküldésre kerül.