Traxxas X-Maxx 8S 1: 5 4WD TQi RTR Zöld

0 / 5 0 / 5 0 / 5 0 / 5 0 / 5
Új 2017-ben! A Traxxas X-Maxx 8S RC a legerősebb Traxxas Monster Truck! Innovatív kialakítás, hossza 78 cm, kerekek 20 cm, sebesség 80 km / h sebességig, RC készlet Traxxas TQi Bluet telepítésének lehetőségével
Gyártó: Traxxas
Rendelési szám: TRA77086-4-GRN
Elérhetőség: szállítás 48 órán belül
Garancia: 24 hónap
Ár: 367830,00 Ft Áfá-val
Body: + 1098 pont

Szüksége van segítségre a vásárláshoz?
Hívjon hétköznap
-tól 09:00 ig 17:00

+421 918 181 018
info@rajmodel.hu

jellemzők:

A Traxxas X-Maxx 8S a legújabb a 2017. évben. Az X-Maxx 8S a leghatékonyabb Monster Truck a Traxxas-tól! Innovatív kialakítás, 78 cm hosszú, 20 cm-es kerekek, sebesség 80 km / h sebességig, TSM stabilizáló rendszer, RC Traxxas TQi készlet Bluetooth modul opcióval.

A funkcionális telemetria frissítése

A frissítés most már elérhető a telemetriával való együttműködés érdekében! Érzékelő telepítése nélkül most mérheti a szabályozó hőmérsékletét, az akkumulátor feszültségét, a motor fordulatszámát és a modell sebességét. További információkért tekintse meg az X-Maxx 8S telemetria-frissítést

Tervezési idő

A Traxxas X-Maxx RC autós alváz háromdimenziós kompozit forma, amely térbeli koncepciójának köszönhetően egyaránt merev és könnyű. A többi autóhoz hasonlóan a Traxxas egy moduláris alváz, ami azt jelenti, hogy egy központi részből, egy első részből és egy hátsó részből áll. Az autóváz modularitása megkönnyíti a karbantartást, könnyen eljuthat a különbséghez és így tovább. Ezenkívül nagyon súlyos balesetek esetén nem kell megváltoztatni a modell teljes alvázát, hanem csak a sérült részt.

Motor szerelése

Minden meghajtó alkatrész a fedél alatt van, új a motor szerelőrendszere. A motornak elegendő nyomatéka van, hogy 4 csavar legyen a házhoz rögzítve. A sebességváltó arányának megváltoztatása érdekében az alvázon számos lyuk van, így a motort a megfelelő lyukakba csavarhatja. A csendes és zökkenőmentes működés érdekében 20 ° -os ferde fogazást választottunk, ami az RC autós modellek számára nagyon szokatlan.

karosszéria

A forradalmi újdonság az új X-Maxx karosszéria rögzítő rendszer. A testet nem kapcsokkal rögzítik, hanem egy speciális klip segítségével. Ez kiküszöböli a csúnya karosszéria-tartókat, és a test eltávolítása most másodpercek kérdése.

sokk

Az X-Maxx GTX masszív csappantyúk 5,2 mm átmérőjű, nagy szilárdságú acélból készült dugattyúrúddal rendelkeznek. A lengéscsillapítóknak a vállakhoz és a toronyhoz való csatlakoztatása kettős. Minden csap 4 mm-es acélból készül! A 20 cm átmérőjű kerekek szilárd alumínium tengelyen vannak. A lengéscsillapítók jól méretezett térbeli toronya nagyon nehéz terepen is vezethet.

RC autó vezetése Traxxas X-Maxx

Természetesen van egy X-Maxx berendezés is, párhuzamos (CV) féltengelyekkel, amelyek edzett acélból készülnek. A keréktartók 24 mm-es hatszögletűek, a kerekek a nyírás ellen vannak rögzítve. A differenciálok négy bolygókerekes hajtóművel rendelkeznek, lezárva és szilikonolajjal töltve. Az olaj viszkozitásának a differenciálművekben történő megváltoztatásával lehetőség van az X-Maxx modellnek a terepen történő beállítására és így a hajtási jellemzők megváltoztatására. A különbség alapvetően 60000 cP viszkozitású olajjal van feltöltve. A kerék tengelyek alumíniumból készülnek. Az X-Maxx 8S központi differenciálművel és rugalmas ütéshatárolóval van felszerelve.

Velineon 1600XL motor és VXL-6S vezérlő

A Traxxas X-Maxx RC modellt az óriás Velineon 1600XL kefe nélküli motor és a VXL-6S AC vezérlő táplálja. A vezérlő beépített ventilátorral van felszerelve, a motor fel van szerelve egy óriási passzív hűtővel, amely levehető ventilátorral hatékonyan lehűti.

Vezérlő programozása

A vezérlőt más Traxxas vezérlőkhöz hasonlóan programozzák. A vezérlő állapotjelzése egy kétszínű LED. A vezérlő támogatja a NiMH akkumulátorok használatát is, de a modell teljesítménye miatt csak olyan LiPo elemeket ajánlunk, amelyek elegendő energiát biztosítanak.

 • Sport - A fekély, a fékek és a hátrameneti funkciók. A vezérlő teljes előre- és hátramenetet biztosít, ez az üzemmód alapértelmezett.
 • Futás - előre és fék funkció (azaz nem fordított). Ez a mód a vízi sportok számára, ahol nem kell hátrameneti fokozatot használni.
 • Edző - A szabályozó 30% -kal csökkentette a teljesítményét. Ha nincs elég tapasztalata az ilyen nagy modellek kezelésében, ezt használhatja. Ez a mód gyermekek számára is alkalmas.
Akkumulátorok

A modell teljesítménye miatt az autó csak LiPol akkumulátorokkal használható. Az X-Maxx RC modellt úgy tervezték, hogy egy sor 3 cellás, 5000 mAh vagy annál nagyobb soros akkumulátort használjon. Az elemrekeszek elég nagyok ahhoz, hogy nagyobb elemeket tudjanak elhelyezni. Az elemeket speciális rendszerrel szerelik fel a könnyű cserélés érdekében. Javasoljuk, hogy a LiPol 30C akkumulátort eléggé keményen használja, ha a LiPol akkumulátor nehezebb.

Traxxas stabilitási menedzsment

A Traxxas Stabilitásmenedzsment (TSM) stabilizációs rendszere lehetővé teszi, hogy ne csak a teljesítményt, a sebességet, a gyorsulást és a kanyarodást rendkívüli sebességgel tapasztalja meg, hanem sokkal könnyebb kormányzást és vezérlést biztosít a csúszós felületeken, mint pl.

Az X-Maxxes 6S és a 8S közötti különbségek
 • Az X-Maxx 8S VXL-8S vezérlővel van felszerelve, a motor ventilátorhűtéssel rendelkezik
 • Az X-Maxx 8S központi differenciálművel és csillapítóelemmel rendelkezik.
 • Az X-Maxx 8S robusztusabb féltengelyekkel, kerék tengelyekkel és differenciálművel rendelkezik
Traxxas X-Maxx RC modelljellemzők
 • Az X-Maxx-8S a Traxxas legnagyobb és legerősebb Monster Truck
 • Az X-Maxx-8S 80 km / h sebességet ér el (2x 4 cellás LiPo teljesítmény)
 • Rengeteg innovatív modelljellemző, mint például a forradalmian új autószerkezet, a motor tartó, a hatalmas alumínium kerék tengelyek, a könnyű, de szilárd térbeli összetett idő
 • Az autó erőteljes hajtóműrendszere a Velineon 1600XL-es és a VXL-6S-vezérlőből áll, 55 km / h sebességű autóval!
 • Óriás gumik 20 cm átmérőjű
 • Acél CVD fél kerék meghajtású kerekek
 • Új 5.2 mm-es Traxxas GTX szilárd olajcsillapítók a precíziós off-road vezetéshez
 • Legújabb Traxxas TQi RC készlet
 • RC vevő Traxxas TSM stabilizálással
 • A vízálló szervo kormányzás 26 kg / cm-es nyomatékkal, 0,16 s / 60 ° -os sebességgel és hűtőbordával rendelkezik, amely hatékonyan eloszlatja az elektronika hőjét.

A csomag tartalma:

A csomag tartalmaz egy teljesen összeszerelt Traxxas X-Maxx 8S 1: 5 RC modellt, AC ventilátor-motorral, VXL-8S váltakozó áramú vezérlővel, szervo-vezérléssel és Traxxas TQi TSM TSM TSM vevővel TSM stabilizálással. Traxxas TQi kétcsatornás RC adó, Bluetooth modul telepítési lehetőséggel (külön megvásárolható). Távtartók 25 mm-es elemekhez, szerszámkészlet. Öntapadós matricák, használati utasítás.

Javasoljuk, hogy vásároljon:

Ahhoz, hogy autóját fel lehessen állítani, 4x AA elemre van szüksége az adóhoz, meghajtó akkumulátorokhoz és megfelelő töltőhöz.

Ajánlott meghajtóelemek az RC X-Maxx készülékhez
 • Pár 4S Traxxas LiPo akkumulátor 14.8V 6700mAh 25C iD
 • Pár 4S Traxxas LiPo akkumulátor 14,8V 5000mAh 25C iD
 • Pár 3S Traxxas LiPo akkumulátor 11.1V 8400mAh 25C iD
 • Pár 3S Traxxas LiPo akkumulátor 11.1V 6400mAh 25C iD

A 3S Lipol akkumulátorokhoz ajánlott egy Traxxas kettős töltőt vásárolni, EZ-Peak Plus LiPol / NiMH 2x50W Dual, amely akár 2 LiPol elemet is tölthet egyszerre.

A 4S Lipol akkumulátorokhoz ajánlott egy kettős Traxxas töltőt, az EZ-Peak Live Dual 2x100W-t vásárolni a telefonhoz.

Ha egy ventilátorral rendelkező aktív hűtőbordával rendelkező motort szeretne telepíteni, javasoljuk ezt a hűtőberendezést a Castle Creations CC-011-0019-00-tól. A fűtőtestet közvetlenül a motorra lehet helyezni, vagy a meglévő alumínium radiátorhoz csatlakoztatni lehet az alsó vágás után.

LED világítás

A LED-világítás teljes készlete igazi ékszerré teszi a modellt. A világítás magában foglalja az első lökhárító LED szalagot, a hátsó multifunkciós fékpántot, a teljesítménymodult és a szerelési tartozékokat.

A Traxxas Link mobilalkalmazás segítségével be- és kikapcsolhatja és beállíthatja a LED-es világítást. A Traxxas Link csatlakoztatásához opcionális TRA6511 Bluetooth modul szükséges. További információ itt.

Tartozékok a normál működéshez

A Traxxas RC autó mindennapi használatához mindenképpen szükség lesz egy ragasztóra a csavarokhoz, egy jó gumiabroncs ragasztóhoz és szilikonolajhoz az lengéscsillapítókhoz és az Allen csavarhúzóhoz. A Traxxas / ECX / Vaterra autók számára ajánlott megfizethető szerszámkészletet ajánlani.

A csavaros vagy csavarfejet csavaros ragasztóval rögzítjük, és a hajtás által okozott rezgés nem teszi lehetővé a csavaros csatlakozás lazítását. A csavaros ragasztó különleges összetételű, amely lehetővé teszi, hogy a csavaros csatlakozó könnyen és megfelelő nyomatékkal szabaduljon fel a csavarfej sérülése nélkül. Soha ne használjon közönséges instant ragasztót, egy ilyen csavart egyáltalán lehetetlen lazítani! Ajánlataink szerint a Fusion közepes szilárdságú ragasztót ajánljuk.

A gumiabroncs ragasztó ragasztja a gumiabroncsokat a lemez peremére. Mindig szükség van arra, hogy a gumiabroncsot a keréktárcsához szorosan rögzítse a kerék körül! Ha a gumiabroncsot nem a teljes kerülethez ragaszkodik, akkor ez felrobbanhat. A gumiabroncs-ragasztó különleges összetételű, amely képes olyan anyagokat kötni, mint a gumi vagy a nejlon, és ugyanakkor a ragasztó a keményítés után rugalmas. Soha ne használjon közönséges instant ragasztót - ez nem rugalmas a keményítés után, és a gumiabroncs repedése fokozatosan kialakul a keréktárcsák körül! Ajánlataink szerint ajánljuk a Corally Tire Fixet - lásd a javasolt tartozékokat.

Néha szilikonolajat kell hozzáadni a modell lengéscsillapítókhoz. Normál üzemben csak kis mennyiségű szilikonolaj szivárog a dugattyúrúdokon. Ha a lengéscsillapító rudak vagy a tömítés állapota rossz állapotban van, az olajszivárgás nagy lehet. Ezekre az esetekre javítási készletek állnak rendelkezésre. Rendkívül kemény TiN (titán-nitrid) áll rendelkezésre az összes dugattyúrúd-csillapítóhoz a tuning tartományban. A TiN dugattyúrúdja arany-zöld színben könnyen észlelhető. A szilikonolajokhoz a TLR szilikonolajokat, a Traxxas-t, a Medial Pro-t stb. Ajánljuk.

akkumulátor:
2x 3 nebo 4 články LiPo min. 5000 mAh
hossz:
779 mm
súly:
8.66 kg
kerekek:
X-Maxx o průměru 20 cm
intézkedés:
1:5
motor:
Velineon 1200XL
iszapcsatorna:
4WD
vevő:
Traxxas TSM se stabilizací TSM
tengelytávolság:
480 mm
sebesség:
Až 80 km/h
szervo-:
Voděodolné Traxxas 2085
hasmagasság:
102 mm
szélesség:
540 mm
típus:
Monster Truck
adó:
Traxxas TQi
magasság:
350 mm
Ennek a terméknek nincs vásárlói értékelése.
Írjon nekünk
Videó
Ár: 367830,00 Ft Áfá-val
Pontok: + 1098 pont
SAEC biztonságos vásárlás

Szüksége van segítségre a vásárláshoz?
Hívjon hétköznap
-tól 09:00 ig 17:00

+421 918 181 018 info@rajmodel.hu
Biztonságos és hiteles vásárlás
Tanúsított Üzlet - Pricemania.sk
Minőség garanciája
Ügyfeleink véleménye
Maja 8.1.2013
- dobrý výber - ochotný personál -(telefonická objednávka)
Ferino 24.8.2014
super urcite sa oplati doprava je postou a pride hned druhy den...
Hogyan válasszuk ki a megfelelő RC modellt
Népszerű márkák

Mik azok a sütik (cookie-k)?

A Cookie egy rövid szöveges fájl, melyet elküldenek a böngészőbe a meglátogatott weboldalak. A weboldalaknak lehetővé teszi megjegyezni az információkat az ön látogatásáról, mint például az előnyben részesített nyelvet, és egyébb beállításokat.

Miért használunk cookie-kat?

Cookie-kat azért használunk, hogy optimálisan, és folyamatosan tudjuk fejleszteni a szolgáltatásainkat, az önök érdekeihez, és szügségleteihez igazítva. A mi honlapunkon ideiglenes és állandó cookie-kat használunk. Az ideiglenesek addig tárolódnak az ön készülékén, míg el nem hagyja a honlapunkat. Állandó cookie-k addig tárolódnak az ön készülékén, míg le nem telik az érvényessége, vagy kézi törlésig. Időszak míg tároljuk az információkat a cookie fájl típusától függ.

Itt többet megtudhat arról hogy a Google vállalat hogy használja a cookie-kat.. Nézze meg a listát cookie fájlokat, melyeket a Google használ, itt elolvashatja, hogy a Google vállalat és partnerei hogy használják ezeket a cookie fájlokat a hirdetésekben. Nézze meg még a személyes adatok védelméről szóló előírást, ahol megmagyarázzák, hogy a Google vállalat hogy védi a felhasználók személyes, és más adatait a cookie-k használata közben.

Hogyan utasítja el a cookie-k használatát?

Cookik használatát az internetes böngésző segítségével lehet beállítani. A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a cookie fájlokat már a kezdeti beállításokban. A cookie fájlokat az ön böngészője segítségével lehetséges elutasítani, vagy beállítani csak egyes cookie fájlok használatát.

A cookie-k beállításával kapcsolatban az alábbi weboldalak is segítségére szolgálnak,

Kérdése van?

Küldje el nekünk észrevételeit, javaslatait, és elképzeléseit új funkciókról, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy
Önnek a legjobb szolgáltatásokat nyújthassuk. Köszönöm.

*
*
*
*Kötelező mezők
A megrendelés elküldésre kerül.