Traxxas X-Maxx 8S 1: 5 4WD TQi RTR Narancssárga

Traxxas X-Maxx 8S 1: 5 4WD TQi RTR Narancssárga

0 / 5 0 / 5 0 / 5 0 / 5 0 / 5
A Traxxas legerősebb és legnagyobb Monster Truck az X-Maxx 8S ! Innovatív kialakítás, hossza 78 cm, kerekek 20 cm, sebesség 80 km / h sebességig, RC csomag Traxxas TQi Bluetooth modul telepítési lehetőséggel.
Gyártó: Traxxas
Rendelési szám: TRA77086-4-ORX
Elérhetőség: Raktáron 1 db
Garancia: 24 hónap
Szállítás: Holnap Önnél , vagy
ma az átvételi helyen
Ár: 406334,00 Ft Áfá-val
Body: + 1098 pont

Szüksége van segítségre a vásárláshoz?
Hívjon hétköznap
-tól 09:00 ig 17:00

+36 20 321 60 37
info@rajmodel.hu

jellemzők:

A Traxxas legerősebb és legnagyobb Monster Truck, az X-Maxx 8S ! Innovatív kialakítás, 78 cm hosszú, 20 cm átmérőjű kerekek, 80 km / h sebességig, Traxxas TQi RC készlet Bluetooth modullal.

Frissítés a funkcionális telemetria számára

Most elérhető egy frissítés, hogy továbbra is működjön a telemetria! Érzékelők telepítése nélkül most meg tudja mérni a vezérlő hőmérsékletét, az akkumulátor feszültségét, a motor fordulatszámát és a modell fordulatszámát. További információ: Telemetry X-Maxx 8S - Upgrade

Az idő felépítése

A Traxxas X-Maxx RC háza egy térbeli kompozit formából áll, amely térbeli koncepciója miatt nagyon merev és könnyű. Más Traxxas RC autókhoz hasonlóan, az alváz moduláris, azaz középen, elöl és hátul áll. Az autó alvázának modulárissága megkönnyíti a karbantartást, könnyű hozzáférni a differenciálművekhez és így tovább. Ezenkívül nagyon súlyos balesetekben nem a modell teljes alvázát kell kicserélnie, hanem csak a sérült részt.

Motor szerelvény

Az összes meghajtó alkatrész a burkolatok alatt van, újdonság a motor szerelőrendszere. A motor olyan nagy nyomatékkal rendelkezik, hogy 4 csavarral rögzíti az alvázhoz. Az átviteli arány megváltoztatása érdekében számos furattal rendelkezik az alvázban, így a motort a megfelelő furatokba lehet csavarozni. A csendes és zökkenőmentes működés érdekében a 20 ° -os spirális sebességváltót választottuk, ami rendkívül szokatlan az RC autós modellekben.

karosszéria

Forradalmi újdonság az új X-Maxx karosszéria-rögzítő rendszer. A testet nem kapcsokkal rögzítik, hanem egy speciális szorítóval. Ez kiküszöböli a csúnya karosszéria tartóelemeket, másodpercek alatt pedig eltávolítja a karosszériát.

Lengéscsillapítók

A hatalmas X-Maxx GTX lengéscsillapítók nagy szilárdságú acélból készült 5,2 mm-es dugattyúrúddal rendelkeznek. A lengéscsillapítók az lengéscsillapítókat a vállhoz és a toronyhoz rögzítik. Minden csap 4 mm-es acélból készül! A 20 cm-nél nagyobb átmérőjű kerekek egy hatalmas alumínium tengelyen vannak. A jól méretezett lengéscsillapító torony lehetővé teszi a vezetést még nagyon nehéz terepen is.

Erőátviteli RC jármű Traxxas X-Maxx

Az X-Maxx természetesen párhuzamos (CV) tengelyekkel van felszerelve, amelyek edzett acélból készülnek. A keréktartók 24 mm-es hatszögletűek, sok kereket biztosítani kell a meglazító bilincs ellen. A differenciálművek négy bolygókerekes fogaskerékkel vannak ellátva, le vannak zárva és szilikonolajjal töltve. Az olaj viszkozitásának megváltoztatásával a differenciálművekben megváltoztatható azok merevsége és ezáltal az X-Maxx vezetési tulajdonságai a terepen. Alapvetően a differenciálmű 60000 cPs olajjal van feltöltve. A keréktengelyek alumíniumból készülnek. Az X-Maxx 8S központi differenciálművel és rugalmas ütéskorlátozó elemmel van felszerelve.

Velineon 1600XL motor és VXL-6S vezérlő

A Traxxas X-Maxx RC modelljét hatalmas, kefe nélküli Velineon 1600XL motor és VXL-6S kefe nélküli motor hajtja meg. A szabályozó beépített ventilátorral van felszerelve, a motor pedig óriási passzív hűtővel van ellátva, és egy kivehető ventilátorral rendelkezik, amely hatékonyan hűti azt.

A vezérlő programozása

A vezérlőt ugyanúgy programozzuk, mint a többi Traxxas vezérlőt. A vezérlő állapotának jelzése kétszínű LED. A vezérlő támogatja a NiMH akkumulátorok használatát is, de a modell teljesítménye miatt csak olyan LiPo akkumulátorokat ajánlunk, amelyek képesek elegendő energiát biztosítani.

 • Sport - fekélyt, féket és hátramenetet tartalmaz. A vezérlő teljes előre- és hátrameneti energiát biztosít, ez az üzemmód az alapértelmezett.
 • Verseny - előre és fék funkció (azaz nem hátra). Ez az üzemmód vizes olyan versenyeknél, ahol nincs szükség hátrameneti fokozatra.
 • Az edző- vezérlő teljesítményét 30% -ra csökkentette. Ha nincs elegendő tapasztalata ilyen nagy modellek kezelésében, használhatja azt. Ez az üzemmód gyermekek számára is megfelelő.
Teljesítmény akkumulátorok

A modell teljesítménye miatt az autót csak LiPol akkumulátorokkal lehet üzemeltetni. Az X-Maxx RC modelljét három sorozatú, sorosan csatlakoztatott, 5000 mAh vagy annál nagyobb kapacitású elem használatához tervezték. Az elemtartók elég nagyok ahhoz, hogy nagyobb akkumulátorokat befogadjanak. Az elemeket egy speciális rendszer segítségével rögzítik, amely biztosítja az egyszerű cserét. Javasoljuk, hogy elég kemény LiPol akkumulátorokat használjon;

Traxxas stabilitáskezelés

A Traxxas stabilitáskezelő rendszer (TSM) nem csak a teljesítmény, a sebesség, a gyorsulás és a kanyarodás megtapasztalását teszi lehetővé extrém sebességen, hanem sokkal könnyebbé teszi a vezetést és az irányítást olyan csúszós felületeken, mint a por, sima beton vagy akár a jég és a hó.

Különbségek az X-Maxxes 6S és 8S között
 • Az X-Maxx 8S VXL-8S vezérlővel van felszerelve, a motort ventilátor hűti
 • Az X-Maxx 8S központi differenciálművel és csillapító elemmel van felszerelve.
 • Az X-Maxx 8S robusztusabb tengelyekkel, tengelyekkel és differenciálhajtásokkal rendelkezik
Az RC típusú Traxxas X-Maxx autó jellemzői
 • Az X-Maxx-8S a Traxxas legnagyobb és legerősebb Monster Truck
 • Az X-Maxx-8S akár 80 km / h sebességet is elérhet (2 x 4 LiPo cellával hajtva)
 • Rengeteg innovatív modelljellemző, például forradalmian új karosszériatartó, motortartó, masszív alumínium keréktengelyek, könnyű, mégis szilárd térbeli összetett alkatrészek
 • Az autó nagy teljesítményű meghajtórendszere Velineon 1600XL motorból és VXL-6S vezérlőből áll, akár 55 km / h sebességgel haladva!
 • 20 cm átmérőjű óriás gumiabroncsok
 • Acél CVD hajtótengely modell
 • Új Traxxas GTX állítható olajcsillapítók 5,2 mm-es rudakkal a pontos terepjáró vezetéshez
 • A legutóbbi RC készlet Traxxas TQi
 • RC vevő Traxxas TSM stabilizálással
 • Vízálló * A Servo Control 26 kg / cm nyomatékkal, 0,16 s / 60 ° sebességgel rendelkezik, és hűtőbordával van felszerelve, amely hatékonyan elosztja a hőt az elektronikától

* A vízállóság specifikációját lásd a használati útmutatóban. Tippek és trükkök a nedves működéshez a blogban találhatók.

A csomag tartalma:

A csomag tartalmazza a Traxxas X-Maxx 8S 1: 5 teljesen felszerelt RC modelljét egy beépített váltakozó áramú motorral hűtőventilátorral, VXL-8S AC vezérlővel, szervo vezérléssel és Traxxas TQi TSM RC vevővel, TSM stabilizálással. Kétcsatornás RC-adó Traxxas TQi Bluetooth modul telepítésének lehetőségével (külön megvásárolható). Távtartók 25 mm-es akkumulátorokhoz, szerszámkészlet. Arch matricák, használati utasítás.

Javasoljuk, hogy vásároljon:

Autójának működéséhez 4x AA elemre van szüksége a távadóhoz, tápegységekre a modellhez és egy megfelelő töltőre.

Ajánlott akkumulátorok az RC-X-Maxx autókhoz
 • Pair 4S Traxxas LiPo akkumulátor 14,8 V 6700mAh 25C iD
 • Pair 4S Traxxas LiPo akkumulátor 14,8 V 5000mAh 25C iD
 • Pár 3S Traxxas LiPo akkumulátor 11.1V 8400mAh 25C iD
 • Pár 3S Traxxas LiPo akkumulátor 11.1V 6400mAh 25C iD

A 3S Lipol akkumulátorok esetén javasoljuk, hogy vásároljon Traxxas EZ-Peak Plus kettős töltőt LiPol / NiMH 2x50W Dual, amely lehetővé teszi akár 2 darab LiPol akkumulátor egyidejű töltését.

A 4S Lipol akkumulátorok esetén javasoljuk, hogy vásároljon Traxxas EZ-Peak Live Dual 2x100W kettős töltőt Bluetooth-kapcsolaton keresztül a telefonjához.

Ha szeretne felszerelni egy motort egy aktív radiátorral ventilátorral, akkor ezt a hűtőt ajánlhatjuk a Castle Creations CC-011-0019-00 cégtől. A radiátor közvetlenül felszerelhető a motorra, vagy felszerelhető egy meglévő alumínium radiátorhoz az alsó rész megvágása után.

LED világítás

A LED-világítás komplettje valódi drágakővé teszi a modellt. A világítás magában foglalja az első LED lökhárító sínt, a hátsó többfunkciós fék sínt, a tápegység modult és a szerelési tartozékokat.

A Traxxas Link mobil alkalmazás segítségével be- és kikapcsolhatja a LED-es világítást. A Traxxas Link csatlakoztatásához az opcionális TRA6511 Bluetooth modul szükséges. További információ itt.

Tartozékok a normál működéshez

A Traxxas RC autó normál működéséhez mindig szüksége van ragasztóra csavarokhoz, kiváló minőségű gumiabroncsragasztóra és szilikon lengéscsillapító olajra, valamint egy sor imbusz csavarhúzóra. Javasoljuk kínálatunkban a megfizethető Traxxas / ECX / Vaterra autóskészletet.

A ragasztó vagy a csavarfej belecsap a csavar ragasztóba, hogy rögzítse, és a meghajtás által okozott vibráció nem engedi, hogy a csavarkötés meglazuljon. A csavarhoz használt ragasztó speciális összetételű, amely lehetővé teszi a csavarkötés megfelelő meghúzását a csavarfej megrongálása nélkül. Soha ne használjon rendszeres ragasztót, mert ez laza csavarhoz vezethet! Javasoljuk kínálatunk közepes szilárdságú fúziós ragasztóit.

A gumiabroncs-ragasztó rögzíti a gumiabroncsokat a tárcsa pereméhez. Mindig ügyeljen arra, hogy a gumiabroncs szorosan tapadjon a kerékpánthoz! Ha a gumiabroncs nem megragad a teljes kerületén, akkor felrobbanhat. A gumiabroncs-ragasztó speciális összetételű, amely képes olyan anyagok ragasztására, mint a gumi vagy a nejlon, és ugyanakkor a ragasztó rugalmas. Soha ne használjon rendszeres azonnali ragasztót - ez nem elasztikus, ha megszilárdul, és a gumiabroncs repedései fokozatosan felhalmozódnak a felnik körül! A Corally Tyre Fix-ot javasoljuk - lásd az ajánlott tartozékokat.

Időnként szilikonolajat kell hozzáadni a modell lengéscsillapítóinak. Normál működés esetén csak enyhe szilikonolaj szivárog az lengéscsillapító dugattyúrúdján. Ha a lengéscsillapító dugattyú felülete vagy tömítése rossz állapotban van, az olajszivárgás nagy lehet. Ezekre az esetekre úgynevezett javítókészleteket szállítanak. A hangoló alkatrészek minden dugattyúrúd-csappantyúhoz rendelkezésre állnak, rendkívül kemény TiN (titán-nitrid) bevonattal. A TiN felületű dugattyúrúdok arany-zöld színükkel könnyen felismerhetők. Szilikonolaj-kínálatunkból a TLR-t, a Traxxas-ot, a Medial Pro-t stb. Ajánljuk - lásd az ajánlott tartozékokat.

akkumulátor:
2 x 3 nebo 4 články LiPo min. 5000 mAh
hossz:
779 mm
Vezetési idő:
30 až 35 minut na 2x LiPo akumulátor Traxxas 14,8 V 6750 mAh
motor típusa:
Elektro střídavý
súly:
8.66 kg
kerekek:
X-Maxx o průměru 20 cm
intézkedés:
1:5
motor:
Velineon 1200XL
iszapcsatorna:
4WD
vevő:
Traxxas TSM se stabilizací TSM
tengelytávolság:
480 mm
sebesség:
60 - 80 km/h s volitelným pastorkem
szervo-:
Traxxas 2085
hasmagasság:
102 mm
szélesség:
540 mm
típus:
Monster Truck
adó:
Traxxas TQi
magasság:
350 mm
Ennek a terméknek nincs vásárlói értékelése.
Írjon nekünk
Videó
Ár: 406334,00 Ft Áfá-val
Pontok: + 1098 pont
SAEC biztonságos vásárlás

Szüksége van segítségre a vásárláshoz?
Hívjon hétköznap
-tól 09:00 ig 17:00

+36 20 321 60 37 info@rajmodel.hu
Biztonságos és hiteles vásárlás
Tanúsított Üzlet - Pricemania.sk
Minőség garanciája
Ügyfeleink véleménye
q 7.1.2012
Q
Roman 18.12.2017
Pán trpezlivo po telefóne bez náznaku predvianočného stresu...
Hogyan válasszuk ki a megfelelő RC modellt
Népszerű márkák

Mik azok a sütik (cookie-k)?

A Cookie egy rövid szöveges fájl, melyet elküldenek a böngészőbe a meglátogatott weboldalak. A weboldalaknak lehetővé teszi megjegyezni az információkat az ön látogatásáról, mint például az előnyben részesített nyelvet, és egyébb beállításokat.

Miért használunk cookie-kat?

Cookie-kat azért használunk, hogy optimálisan, és folyamatosan tudjuk fejleszteni a szolgáltatásainkat, az önök érdekeihez, és szügségleteihez igazítva. A mi honlapunkon ideiglenes és állandó cookie-kat használunk. Az ideiglenesek addig tárolódnak az ön készülékén, míg el nem hagyja a honlapunkat. Állandó cookie-k addig tárolódnak az ön készülékén, míg le nem telik az érvényessége, vagy kézi törlésig. Időszak míg tároljuk az információkat a cookie fájl típusától függ.

Itt többet megtudhat arról hogy a Google vállalat hogy használja a cookie-kat.. Nézze meg a listát cookie fájlokat, melyeket a Google használ, itt elolvashatja, hogy a Google vállalat és partnerei hogy használják ezeket a cookie fájlokat a hirdetésekben. Nézze meg még a személyes adatok védelméről szóló előírást, ahol megmagyarázzák, hogy a Google vállalat hogy védi a felhasználók személyes, és más adatait a cookie-k használata közben.

Hogyan utasítja el a cookie-k használatát?

Cookik használatát az internetes böngésző segítségével lehet beállítani. A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a cookie fájlokat már a kezdeti beállításokban. A cookie fájlokat az ön böngészője segítségével lehetséges elutasítani, vagy beállítani csak egyes cookie fájlok használatát.

A cookie-k beállításával kapcsolatban az alábbi weboldalak is segítségére szolgálnak,

Kérdése van?

Küldje el nekünk észrevételeit, javaslatait, és elképzeléseit új funkciókról, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy
Önnek a legjobb szolgáltatásokat nyújthassuk. Köszönöm.

*
*
*
*Kötelező mezők
A megrendelés elküldésre kerül.