Traxxas X-Maxx 1: 5 8S TQI 4WD Brushless RTR TSM

Új 2017!  Traxxas X Maxx 8S RTR Brushless  MÉG ERŐSEBB MÉG BRUTÁLISABB!! 2.4Ghz távirányító+TSM /menetstabilizáló rendszer/Kardán hajtásAcél differenciálmű alkatrészekKompozit alváz1600KV brutális brushless motor6-8S brushless szabályzó akár 30VBig-Bor lengéscsillapítókA Csomag akkumulátort és töltőt nem tartalmaz!!
Gyártó: Traxxas
Rendelési szám: TRA77086-4-ORN
Elérhetőség: Raktáron 1 db
Garancia: 24 hónap
Szállítás: Holnap Önnél , vagy
ma az átvételi helyen
Ár: 342900,00 Ft Áfá-val
Body: + 1008 pont

Szüksége van segítségre a vásárláshoz?
Hívjon hétköznap
-tól 09:00 ig 17:00

+36 20 321 60 37
info@rajmodel.hu

jellemzők:

Traxxas Maxx X-8S egy új 2017 X-Maxx 8S a legerősebb Monster Truck traxxas! Innovatív design, hossza 78 cm, a kerék átmérője 20 cm, és a sebesség 80 km / h, a rendszer stabilizálása TSM, TQI Traxxas RC beállítani a lehetőséget, telepítése a Bluetooth modult.

Azok számára, akik már vásároltak az előző változat X-elő Traxxas Maxx olcsó átalakító készlet átalakító készlet X-Maxx 8S, melynek segítségével újjáépíteni a modellt verzióra 8S.

Építőipari Casi

RC autó alváz

A Traxxas X-Maxx RC autó alváza egy térbeli összetett öntvényből készült, ami a térbeli kvittelésének köszönhetően nagyon merev, és mégis könnyű. Úgy, mint más egyéb Traxxas RC autóknál az alváz moduláris, az azt jelenti, hogy egy központi, elülső és hátsó részből ál. Az alváz modularitása egyszerűsíti a karbantartást, könnyen hozzá lehet férni a difihez stb. Továbbá a nagyon súlyos ütközéseknél/balesteknél nemszükséges cserélni az egész modell alvázát, csak a sérült részét.

Minden hajtás felől gondoskodó részt burkolat védi, újdonság a motor rögzítése. A motornak annyira nagy forgatónyomatéka van, hogy az alvázhoz 4 csavarral van rögzítve. Ahhoz hogy az áttételi arány változtatható legyen, az alvázban sorozat nyílás van. A csendes és zökkenőmentes a motorműködésére ferde fogazású fogaskerekek 20° lettek felhasználva, ami az RC autómodelleknél nagyon szokatlan.

A forradalmi újdonság az X-Maxx karosszéria új szerelése. A karosszéria nem sasszegekkel, de különleges klippel van rögzítve. Nincsennek már többé csúnya testtartók, és a karosszéria eltávolítása csupán néhány másodperc.

Masszív X-Maxx GTX lengéscsillapítók 5,2 mm-es átmérőjű edzet acél dugattyúrúdakkal. A csillapítók rögzítése duális. Minden csapszegek 4 mm-es acélból vannak! A több mint 20 cm-es átmérőjű kerekek tömör alutengelyen vannak elhelyezve. A jól méretezett térbeli lengéscsillapító torony által a nagyon nehéz/egyenetlen terepet is leküzd.

Meghajtási rendszer Traxxas RC autók X-Maxx

Természetesség az X-Maxx felszerelése homokinetikus (CV) edzet acélból készített féltengelyekkel. A kerékmenesztők 24 mm-es hatszögök, a kerékanyák klipekkel vannak biztosítva a lecsavarodás ellen. A differenciálművek négy bolygókerekek, zárt és szilikon olajjal van töltve. Az olaj viszkozitása változtatásával változtatható a difizár és ezzel a modell kezelhetősége/tulajdonságai. Alapból a difi 60000 cPs viszkozitású olajjal van töltve. A keréktengelyek alumíniumból készültek. X-Maxx 8S centrális differenciálművel és rugós rázkódásokat csillapító taggal van felszerelve.

A motor vezérlő és Velineon 1600XL VXL-6S

RC modell autó Traxxas Maxx-X tápellátását egy AC motor óriás Velineon 1600XL és AC szabályozó VXL-6S. A szabályzó rendelkezik egy integrált ventilátor, a motor el van látva egy óriás levehető passzív hűtőventilátor, amely lehűti azt hatékonyan.

a vezérlő programozása

Regulátor programozás

Ez a regulátor ugyan úgy programozható, mint más regulátorok a Traxxas-tól. Regulátor állapot kijelzés kétszínű LED diódák által. A regulátor NiMH akkumulátorok használatát is támogatja, de figyelembe véve a modellteljesítményét kizárólagosan LiPo akkumulátorok használatát ajánljuk, amelyek elegendő erőt képesek nyújtani.

 •          Sport – alapértelmezett mód - előremenet, fék és hátramenetfunkció. A regulátor teljes erővel előre- és hátramenetet nyújt.
 •          Race - előremenet és fék (azaz nincs hátramenet). Ez a mód a versenyekre alkalmas, ahol a hátramenet nemszükséges.
 •          Trainer – a regulátor teljesítménye 30%-ra van csökkentve. Ez a mód a kezdő modellezőknek, vagy akár gyerekeknek is ajánlott. Azok számára, akik nem rendelkeznek elegendő tapasztalattal az ilyen nagy modellekel.

 

Meghajtó akkumulátorok

Figyelembe véve a modellteljesítményt, az autót csak LiPol akkumulátorokkal lehet működtetni. Az X-Maxx RC autómodellt egy pár 3-cellás sorozatba kapcsolt 5000 mAh vagy nagyobb kapacitású akkumulátorok használatra tervezeték. Az akkutartó elegendő nagyságú, így nagyobb méretű akku is alkalmazható. Az akkumulátorok speciális rendszerrel vannak rögzítve, amely biztosítja a könnyű akkucserét.

Traxxas Stability Management

A Traxxas Stability Management (TSM) Stabilizáló rendszer lehetővé teszi, hogy megtapasztalják nemcsak a teljesítményt, sebességet, gyorsulást, és az extrém sebességű kanyaráthaladását, hanem azt is biztosítja, hogy a modell sokkal könnyebb kezelhető és ellenőrizhető a csúszós felületeken, mint a por, a sima beton vagy akár a jég és a hó.

 Különbségek az X-Maxxes 6S és 8S között

 •          Az X-Maxx 8S - VXL-8S regulátorral van ellátva, a motort ventilátor hűti.
 •          Az X-Maxx 8S centrális differenciálművel és csillapító elemmel van kiegészítve.
 •          Az X-Maxx 8S masszívabb féltengelyekkel, kerék tengelyekkel és a difi hajtassál rendelkezik.

Tulajdonságok

 •          X-Maxx-8S a legnagyobb és legerősebb Monster Truckem a Traxxas-tól
 •          Az X-Maxx-8S egészen 80 km/h sebességgel képes haladni (táplálás 2 x 4 cellás LiPo)
 •          Sokk innovatív elem, mint pld. a forradalmi karosszéria rögzítése, motor rögzítése, masszív alu keréktengelyek, könnyű de egyben szilárd térbeli kompozit alváz
 •          Az erőteljes hajtás rendszert Velineon 1600XL motor és VXL-6S regulátor képezi, az autó egészen 55 km/óra sebességgel halad!
 •          Óriási 20 cm átmérőjű gumiabroncsok
 •          Acél CVD féltengelyek
 •          Új masszív állítható olajos Traxxas GTX lengéscsillapítók 5,2 mm átmérőjű dugattyúrudakkal
 •          Legújabb Traxxas TQi RC készlet
 •          RC vevő Traxxas TSM stabilizációval
 •          Vízálló szervó 26 kg/cm nyomatékkal, sebesség 0.16 s/60° plusz elektronikahűtés

Elérhető változatok

 •          Piros
 •          Kék

A csomag tartalma:

A csomag tartalma teljesen összeszerelt RC Model Car Traxxas Maxx X-8S 1: 5 telepített AC motor egy ventilátor, AC szabályozó VXL-8S, szervoszabályozó és a vevő Traxxas RC TQI TSM TSM stabilizáció. Két csatornás rádiórendszer Traxxas TQI lehetőség, hogy a Bluetooth modul (külön megvásárolható). Alátétlemezek akkumulátor vastagsága 25 mm, a szerszámkészlet. Arch matricák, használati utasítás.

Felhívjuk figyelmét :A Csomag akkumulátort és töltőt nem tartalmaz!!

 

Az alábbi termék(ek)et ajánljuk még kiegészítőként:
 • Pair Traxxas Lipo 11,1 V 5000 mAh 25C
 • Pair BlackMagic lipo 11,1 V 5000 mAh 30C
 • Egy pár Black Magic LiPo 11,1 V 8400 mAh 30C hosszabb menetidő

Traxxas DUAL EZ Peak LIVE töltő 2db. 6700-as 4S akkumulátorral, amely lehetővé teszi, 2 db lítium-polimer akkumulátor  töltését.

 

Tartozékok normál működés

A normál működés Traxxas RC autók minden esetben meg kell ragasztani a csavarokat minőségű ragasztó gumiabroncsok és lengéscsillapítók szilikon olajat egy sor hex csavarhúzó. A mi termékskála ajánljuk megfizethető komplett Dynamite Startup eszköz autó traxxas.

Adhesive csavarok Flood szál, vagy csavar feje, így a rögzítés és a vibráció okozta vezetői engedélyek lehetővé teszik a csavar. Ragasztót a csavarok egy speciális formula, amely lehetővé teszi a könnyű lazítás a csavaros kapcsolat megfelelő nyomaték károsítása nélkül a csavar fejét. Soha ne használjon hagyományos ragasztó, ragasztott csap így talán lehetetlen, hogy valaha is lehetővé teszik! Kínálatunkból ajánljuk közepes erősségű ragasztó márka Fusion.

Ragasztóstiftjét Tire gumiabroncs pereme a lemezt. Ez mindig szükséges, hogy az abroncs volt a kerületük mentén határozottan ragasztott a felni! Ha az abroncs nem ragasztott az egész, azt okozhatja, hogy tört. A ragasztó a gumiabroncs külön készítmény, amely nem tud ragaszkodni anyagok, mint a gumi vagy nejlon, és egyidejűleg keményedő a ragasztó rugalmas. Soha ne használjon hagyományos ragasztó - nem rugalmas keményedés után és az egész felni fokozatosan létre repedések a gumiabroncs! Kínálatunkból javasoljuk ragasztó Corallo Tire Fix - lásd a javasolt tartozékokat.

Néha szükség van, hogy kiegészítse szilikonolaj csillapítók a modellben. Normál működés csak azoknál a kismértékű szivárgás a szilikonolaj a dugattyúrúd mentén. Abban az esetben, hogy a felület a csappantyú rúd vagy a tömítés egy rossz állapotban, olaj szivárog nagy lehet. Ezekben az esetekben jönnek erre. Javítókészletet. A tuning alkatrészeket mellékeljük az összes csappantyúk rúd rendkívül kemény bevonat ón (titán-nitrid). Rúd TiN felületi könnyen azonosítható az arany-zöld színű. Kínálatunkból javasoljuk szilikon olajok, szilikon olajok TLR, Traxxas, mediális Pro és mások. - lásd a javasolt tartozékokat.

akkumulátor:
2 x 3 nebo 4 články LiPo min. 5000 mAh
hossz:
779 mm
súly:
8.66 kg
kerekek:
X-Maxx o průměru 20 cm
intézkedés:
1:5
motor:
Velineon 1200XL
iszapcsatorna:
4WD
vevő:
Traxxas TSM se stabilizací TSM
tengelytávolság:
480 mm
sebesség:
Až 80 km/h
szervo-:
Traxxas 2085
hasmagasság:
102 mm
szélesség:
540 mm
típus:
Monster Truck
adó:
Traxxas TQi
magasság:
350 mm
100% 5 / 5 5 / 5 5 / 5 5 / 5 5 / 5 7.12.2018
SUPER ZABAVA
CENA
Írjon nekünk
Videó
Ár: 342900,00 Ft Áfá-val
Pontok: + 1008 pont
SAEC biztonságos vásárlás

Szüksége van segítségre a vásárláshoz?
Hívjon hétköznap
-tól 09:00 ig 17:00

+36 20 321 60 37 info@rajmodel.hu
Biztonságos és hiteles vásárlás
Tanúsított Üzlet - Pricemania.sk
Minőség garanciája
Ügyfeleink véleménye
Winethou 17.8.2015
Dobra komunikavia,dobre ceny,pestra ponuka.Odporucam.
paiser 11.10.2011
Odporučil som vas aj modelarom.
Hogyan válasszuk ki a megfelelő RC modellt
Népszerű márkák

Mik azok a sütik (cookie-k)?

A Cookie egy rövid szöveges fájl, melyet elküldenek a böngészőbe a meglátogatott weboldalak. A weboldalaknak lehetővé teszi megjegyezni az információkat az ön látogatásáról, mint például az előnyben részesített nyelvet, és egyébb beállításokat.

Miért használunk cookie-kat?

Cookie-kat azért használunk, hogy optimálisan, és folyamatosan tudjuk fejleszteni a szolgáltatásainkat, az önök érdekeihez, és szügségleteihez igazítva. A mi honlapunkon ideiglenes és állandó cookie-kat használunk. Az ideiglenesek addig tárolódnak az ön készülékén, míg el nem hagyja a honlapunkat. Állandó cookie-k addig tárolódnak az ön készülékén, míg le nem telik az érvényessége, vagy kézi törlésig. Időszak míg tároljuk az információkat a cookie fájl típusától függ.

Itt többet megtudhat arról hogy a Google vállalat hogy használja a cookie-kat.. Nézze meg a listát cookie fájlokat, melyeket a Google használ, itt elolvashatja, hogy a Google vállalat és partnerei hogy használják ezeket a cookie fájlokat a hirdetésekben. Nézze meg még a személyes adatok védelméről szóló előírást, ahol megmagyarázzák, hogy a Google vállalat hogy védi a felhasználók személyes, és más adatait a cookie-k használata közben.

Hogyan utasítja el a cookie-k használatát?

Cookik használatát az internetes böngésző segítségével lehet beállítani. A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a cookie fájlokat már a kezdeti beállításokban. A cookie fájlokat az ön böngészője segítségével lehetséges elutasítani, vagy beállítani csak egyes cookie fájlok használatát.

A cookie-k beállításával kapcsolatban az alábbi weboldalak is segítségére szolgálnak,

Kérdése van?

Küldje el nekünk észrevételeit, javaslatait, és elképzeléseit új funkciókról, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy
Önnek a legjobb szolgáltatásokat nyújthassuk. Köszönöm.

*
*
*
*Kötelező mezők
A megrendelés elküldésre kerül.