Traxxas TRX 6 Mercedes G 63 6x6 1:10 TQi RTR fekete

Traxxas TRX 6 Mercedes G 63 6x6 1:10 TQi RTR fekete

0 / 5 0 / 5 0 / 5 0 / 5 0 / 5
Expedition RC típusú jármű Traxxas TRX-6 Mercedes G 63 6x6 1:10 TQi RTR. Egy igazi hatkerekű autómásolata a csúcskategória TRX-4 alvázán. Részletes karosszéria, sok króm alkatrész és átlátszó ablakok. A modell már teljesen meg van
Gyártó: Traxxas
Rendelési szám: TRA88096-4-BLK
Elérhetőség: Raktáron 3 db
Garancia: 24 hónap
Szállítás: Holnap Önnél , vagy
ma az átvételi helyen
Ár: 300960,00 Ft Áfá-val
Body: + 792 pont

Szüksége van segítségre a vásárláshoz?
Hívjon hétköznap
-tól 09:00 ig 17:00

+36 20 321 60 37
info@rajmodel.hu

jellemzők:

A Traxxas ismét kitolja a határokat, és legyőzi az összes többit. A Traxxas TRX-6 Mercedes G 63 6x6 TQi RTR egyedi RC modellje a valóságos G63 valódi, engedéllyel ellátott másolata.

Az Expedition RC modell Traxxas TRX-6 Mercedes G 63 6x6, épített TRX-4 alváz. Az alváz összes előnye, például a portáltengelyek, a négypontos felfüggesztés, a távirányítású differenciálművek, a távirányítású kétsebességű sebességváltó, a nagy kormányzási szög és még sok minden más megmaradt, és további tengely került hozzáadásra. Az egyedi 6x6-os meghajtó felülmúlhatatlan lesz a terepen. A kiváló kivitelezés aláhúzza a testet fémes fekete vagy ezüst színben. A hűségesen kialakított test megőrzi az összes részletet, beleértve a krómozott alkatrészeket is. Új, tiszta ablakok, amelyek kiegészítik az RC modell 3D megjelenését.

Méretezés feldolgozása

A vezető és a felfüggesztő él élek pontosan megmunkált alumínium lemezekkel vannak felszerelve, amelyek csodálatosak, miközben alvázvédelemként szolgálnak. Az RC modell karosszéria kiváló megjelenésű króm kerettel és igazi autóval rendelkezik. Gyönyörű formájú króm lökhárítók, oldalsó lépcsők, tükrök, fogantyúk és egyéb részletek hangsúlyozzák a modell megjelenését. A tiszta ablakok új dimenziót adnak a realizmushoz.

Tömör acél keret

A Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 speciálisan tervezett TRX-6 alváza kereszttartókkal rögzített acélprofilokból áll. A hozzáadott keresztirányú merevítők garantálják a merevséget és a torziós ellenállást, még ilyen hosszú modell esetén is. A kerethez rögzített sárvédők megakadályozzák a szennyeződés bejutását és a modell hitelességét növelik.

Hajtás 6x6

Egy másik tengely növeli a tapadást az olyan akadályok leküzdése érdekében, amelyeket egyébként nem tudnának leküzdeni. A 6x6-os meghajtóval most fel tudsz lépni a legszélesebb lejtőkön, és leküzdeni az összes kihívást.

LED világítás

A TRX-6 Mercedes 6x6 már teljesen felszerelt. Csak annyit kell tennie, hogy bekapcsolja a modellt, és elragadtatja az elképesztő esti túrákkal. A LED-es világítás nemcsak jól néz ki, hanem funkcionális és tökéletesen megvilágítja az utat.

Tengelyek tengelyes fogaskerékkel

A TRX-6 alváz tengelyes tengelyes tengelyes tengelyeket használ. A tengely sebességváltó növeli a szabad magasságot, csökkenti a differenciálművek, a sebességváltó, a kardántengelyek terhelését és tovább csökkenti a torziós erőt - a modell kevésbé dönt

Az első kerekek 45 ° -kal elfordíthatók, a kormányzást a Traxxas 2075X biztosítja fém fogaskerekekkel. Az új alváznak köszönhetően a modellnek kiváló megközelítési szöge van.

Kétsebességű sebességváltó

A modell két sebességű sebességváltóval van felszerelve. A sebességváltást az adó piros kapcsolójával lehet szabályozni. Ez a megoldás nagyon sokoldalúvá teszi a TRX-6-at, amely lassan és gyorsan képes vezetni - ahogy szüksége van rá.

Zárható differenciálművek

A differenciálzárakat egymástól függetlenül 2 szervó vezérli (a két hátsó tengely differenciálműveit együtt vezérlik). A szervóból származó energiát Bowden kábelek továbbítják a differenciálművekhez. A redőnyöket az adó három helyzetben lévő kapcsolója vezérli, és a következő kombinációkkal rendelkezik:

 • Minden különbség nyitva van
 • Csak az első differenciálmű zárva van
 • Minden differenciál zárva
Olajcsillapítók GTS

Hat GTS olajjal töltött lengéscsillapító egyenletes csillapítást és tökéletes vezethetőséget biztosít. A lengéscsillapítók alumínium testei anyával vannak ellátva, hogy a rugó előterhelését beállítsák. A speciális rugók lehetővé teszik a két hátsó tengely független mozgását a maximális tapadás érdekében.

Kerekek Mercedes 2.2 "

A teljes RC modellhez hasonlóan a kerekeket a legkisebb részletekre tervezték. A stílusos piros csík és a Mercedes embléma nem hiányzik a hat kerék egyikén sem. A kerekek ragasztott lágy S1 gumiabroncsok, amelyeket bármilyen terepen lehet használni. Szabványos vezető 12 mm-es hatszög.

Motor és vezérlő

A Traxxas szíve az 550-es sorozatú Titan 21T DC motor és az XL-5 HV elektronikus vezérlő. Mind a motort, mind a vezérlőt elsősorban 3 cellás LiPo akkumulátorral való táplálásra tervezték, amelynek kapacitása legalább 4000 mAh. A modell 7 cellás NiMH akkumulátorokkal is táplálható.

A Traxxas XL-5 HV öt vezetési módot támogat:

 1. Sport : előre, fék és hátra
 2. Verseny : Haladjon előre és fékezzen. A hátramenet nem áll rendelkezésre
 3. Edzés : lovagoljon 50% -ig, fékezzen és hátra 50% -ot. ez az üzemmód gyermekek számára alkalmas
 4. Nyomvonal : Haladj előre, fékezz, hátra. A semleges közeli működés nagyon finom
 5. Feltérképezés : Haladjon előre, fékezzen semleges helyzetben és egyenesen.
Traxxas TQi négycsatornás RC szett Bluetooth-nal

A pontos és megbízható vezérlés mellett a négycsatornás RC szett rendelkezik egy nyílással egy Bluetooth modul elhelyezéséhez (külön megvásárolható TRA6511). A Bluetooth modul lehetővé teszi az RC modell csatlakoztatását a jól elrendezett Traxxas Link grafikus alkalmazáshoz, amelyet ingyenesen telepíthet okostelefonjára.

Az Apple eszközökhöz tartozó Traxxas Link alkalmazás ingyenesen elérhető az AppStore-ban , míg a Google Android alkalmazás ingyenes a GooglePlay számára .

A Traxxas Link App egy nagy teljesítményű alkalmazás, amely teljes ellenőrzést biztosít a Traxxas RC modell működése és hangolása felett, lenyűgöző megjelenítéssel és abszolút pontossággal. A Traxxas Link valós időben jeleníti meg a telemetrikus adatokat, méri a sebességet, a sebességet, az akkumulátor feszültségének hőmérsékletét, és most már dönthető modellt is. Meg lehet osztani az RC modell beállításait, tetszőleges számú profilt hozhat létre egy adott sávhoz vagy felhasználóhoz, például gyermekekhez. Minden az alkalmazásban ragyogó grafikával, ami a Traxxas természetesen magától értetődik.

További információ az alkalmazásról és a telemetriai lehetőségekről itt.

Az RC modell autójának jellemzői: Traxxas TRX-6 Mercedes G63
 • A modell teljesen összeszerelt és lovaglásra kész
 • Hajtás 6x6
 • Távirányítású differenciálzárak
 • Távirányítású kétsebességű sebességváltó
 • Fogaskerekek tengelyekkel
 • Erőteljes DC motor Traxxas Titan 21T
 • Traxxas XL-5 HV DC elektronikus vezérlő speciális módokkal
 • Az első kerekek mindkét oldalához 45 ° -kal fordulnak
 • Optimalizált geometria, amely korlátozza az ütközés-kormányzási hatást (megváltoztatja a kerék igazítását a talajmagasságtól függően)
 • Gumiabroncsok a kiváló tapadásért
 • Engedélyezett részletes karosszéria
 • Tiszta üveg
 • Hosszú vezetési idő - a LiPo akkumulátorral 11,1 V 5000 mA-ig akár 2 óra is lehet

* A vízállóság specifikációját lásd a használati útmutatóban. Tippek és trükkök a nedves működéshez a blogban találhatók.

A csomag tartalma:

A csomag egy teljesen összeállított Traxxas TRX-6 modellt, a Mercedes G 63 6x6 TQi RTR-t, 1:10 méretben tartalmazza, egy kész testtel, teljes LED-es világítással. Titan 21T 550 DC motor, XL-5HV vezérlő, 2075X szervo vezérlés és 2065 differenciálzár szervó. Traxxas RC készlet (TQi 4-csatornás adó, 5-csatornás 6533 vevő) Bluetooth modul nélkül. Részletes használati utasítás angol és cseh nyelven.

Javasoljuk, hogy vásároljon:

A modell üzembe helyezéséhez 4x AA elemre van szükség az EM-B1320-hoz, meghajtó akkumulátorhoz és megfelelő meghajtó akkumulátortöltőhöz.

Ajánlott LiPo elemek

A modell 2 vagy 3 cellás LiPo akkumulátorral működtethető. A 2-cellás LiPo akkumulátor (7,4 V) elegendő a normál utazáshoz.

 • Normál utazáshoz a LiPo akkumulátor LiPo 7,4 V 5000 mAh
 • Normál utazáshoz és a maximális vezetési időhöz a LiPo 7,4 V 5800 mAh LiPo akkumulátor
 • Az igényes felhasználók számára és a nagy sebességű LiPo akkumulátor LiPo 11,1 V 4000 mAh
Ajánlott NiMH elemek

A NiMH akkumulátorok nem igényelnek pontos kezelést, ezért alkalmasak, ha az RC típusú autók gyermekeket üzemeltetnek (a NiMH akkumulátorok nem pusztulnak el a teljes lemerüléskor). A NiMH akkumulátorok kapacitása és súlya azonban kisebb, így az utazási idő kissé rövidebb lesz.

 • Normál utazáshoz 8,4 V 3000 mAh NiMH akkumulátorral
 • A NiMH akkumulátor maximális utazási ideje 8,4 V 5000 mAh
Ajánlott Traxxas töltők

A Traxxas töltők jelenleg a legegyszerűbb és legbiztonságosabb mód az akkumulátorok töltésére. A Traxxas egyedi iD rendszert használ, így mindig biztos lehet benne, hogy mindent egyszerűen és biztonságosan csatlakoztat. Az akkumulátorcsatlakozónak van egy integrált chipje, amely automatikusan felismeri a Traxxas töltőt, és beállítja az összes akkumulátor töltési paramétert. További információ itt.

 • Traxxas EZ-Peak 50W egyetlen kimeneti töltő
 • Traxxas EZ-Peak 2x50W töltő, 2 kimenettel
 • Traxxas EZ-Peak Live 100W töltő egy bemenettel és Bluetooth csatlakozással
 • Traxxas EZ-Peak Live 2x100W töltő 2 kimenettel és bluetooth csatlakozással
Ajánlott hangolószervók, opcionális tartozékok használata esetén szükséges (növelje a modell súlyát)

A TRX modellek, mint az egyik legszemélyesebb modell, gyakran a kiegészítők és 1-2 kg súlygyarapodás miatt. A modell súlyának növelésekor módosítani kell az alkatrészeket és vastagabb szervót kell használni (pl. TRA2250 vagy TRA2255). A BEC TRA2262 külső tápegységeken mindig erősebb szervót kell csatlakoztatni.

hossz:
651 mm
Vezetési idő:
30 - 45 minut na LiPo akumulátor Traxxas 7,4 V 5000 mAh
súly:
3.99 kg
Max. elemtartó rekesz:
58.75 x 47 x 23/26 mm
intézkedés:
1:10
motor:
Stejnosměrný
iszapcsatorna:
6WD
Elemtartó:
58.75 x 47 x 23/26 mm
tengelytávolság:
324 mm / 454 mm
sebesség:
15 km/h
hasmagasság:
80 mm
alváz:
Kovové
szélesség:
249 mm
típus:
Expediční
Ennek a terméknek nincs vásárlói értékelése.
Írjon nekünk
Videó
Ár: 300960,00 Ft Áfá-val
Pontok: + 792 pont
SAEC biztonságos vásárlás

Szüksége van segítségre a vásárláshoz?
Hívjon hétköznap
-tól 09:00 ig 17:00

+36 20 321 60 37 info@rajmodel.hu
Biztonságos és hiteles vásárlás
Tanúsított Üzlet - Pricemania.sk
Minőség garanciája
Ügyfeleink véleménye
Vladinír IVAN 4.9.2011
Odporúčal som obchod,pohodlnosť,spoľahlivosť(zatiaľ)rýchlosť
pekoter 22.4.2017
Doporucujem
Hogyan válasszuk ki a megfelelő RC modellt
Népszerű márkák

Mik azok a sütik (cookie-k)?

A Cookie egy rövid szöveges fájl, melyet elküldenek a böngészőbe a meglátogatott weboldalak. A weboldalaknak lehetővé teszi megjegyezni az információkat az ön látogatásáról, mint például az előnyben részesített nyelvet, és egyébb beállításokat.

Miért használunk cookie-kat?

Cookie-kat azért használunk, hogy optimálisan, és folyamatosan tudjuk fejleszteni a szolgáltatásainkat, az önök érdekeihez, és szügségleteihez igazítva. A mi honlapunkon ideiglenes és állandó cookie-kat használunk. Az ideiglenesek addig tárolódnak az ön készülékén, míg el nem hagyja a honlapunkat. Állandó cookie-k addig tárolódnak az ön készülékén, míg le nem telik az érvényessége, vagy kézi törlésig. Időszak míg tároljuk az információkat a cookie fájl típusától függ.

Itt többet megtudhat arról hogy a Google vállalat hogy használja a cookie-kat.. Nézze meg a listát cookie fájlokat, melyeket a Google használ, itt elolvashatja, hogy a Google vállalat és partnerei hogy használják ezeket a cookie fájlokat a hirdetésekben. Nézze meg még a személyes adatok védelméről szóló előírást, ahol megmagyarázzák, hogy a Google vállalat hogy védi a felhasználók személyes, és más adatait a cookie-k használata közben.

Hogyan utasítja el a cookie-k használatát?

Cookik használatát az internetes böngésző segítségével lehet beállítani. A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a cookie fájlokat már a kezdeti beállításokban. A cookie fájlokat az ön böngészője segítségével lehetséges elutasítani, vagy beállítani csak egyes cookie fájlok használatát.

A cookie-k beállításával kapcsolatban az alábbi weboldalak is segítségére szolgálnak,

Kérdése van?

Küldje el nekünk észrevételeit, javaslatait, és elképzeléseit új funkciókról, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy
Önnek a legjobb szolgáltatásokat nyújthassuk. Köszönöm.

*
*
*
*Kötelező mezők
A megrendelés elküldésre kerül.