Traxxas E-Revo 1:16 VXL TQi RTR Ezüst

0 / 5 0 / 5 0 / 5 0 / 5 0 / 5
Erőteljes E-Revo VXL 4WD 1:16 váltóáramú motor és Traxxas TQi 2,4 GHz-es RC készlet. Kerékagy hatszögletű 12 mm, olajszabályozható lengéscsillapítók és zárt, szilikon töltött differenciálok fém fogaskerekekkel. Sebesség 80 km / h-ig
Gyártó: Traxxas
Rendelési szám: TRA71076-3-SLV
Elérhetőség: szállítás 48 órán belül
Garancia: 24 hónap
Ár: 128724,00 Ft Áfá-val
Body: + 378 pont

Szüksége van segítségre a vásárláshoz?
Hívjon hétköznap
-tól 09:00 ig 17:00

+36 20 321 60 37
info@rajmodel.hu

jellemzők:

Erőteljes E-Revo VXL 4WD 1:16 skálán 380 AC kefe nélküli motorral, Traxxas TQi 2,4 GHz-es RC-készlet és Traxxas TSM stabilitási rendszer. Az alváz egy speciális felfüggesztési rendszert tartalmaz, természetesen teljes felszereltségű golyóscsapágyakat, nagy, 12 mm-es hatszögletű rudakat, olajszabályozható lengéscsillapítók és zárt, szilikon-töltött fém fogaskerekű differenciálműveket. A modell egyszerűen lenyűgöz a teljesítményével. A mellékelt NiMH akkumulátor az E-Revo 45 km / h sebességgel üzemel, háromcellás LiPol akkumulátorral, akár 80 km / h sebességig is!

motor

A Velineon 380 kefe nélküli motort kifejezetten 1:16 autókhoz fejlesztették ki. Az E-Revo VXL tökéletes egyensúlyt biztosít a teljesítmény és az optimális motorhatékonyság között. A VXL-3m hátrameneti vezérlő 2–3 cellás LiPol elemekkel vagy 6–9 cellás NiMH elemekkel táplálható. Az alváz két oldalsó elemtartóval rendelkezik, így két párhuzamosan csatlakoztatott akkumulátort lehet felszerelni az autóba. Az autó jobban kiegyensúlyozott és a vezetési idő majdnem megduplázódik.

alváz

A bevált vázszerkezet könnyű és erős. A gumiabroncsokat a gumiabroncsokhoz ragasztják, a kiváló minőségű gumiösszetétel kiváló tapadást biztosít minden felületen. Az állítható Torque Control ™ súrlódó tengelykapcsoló biztosítja a zökkenőmentes teljesítményátvitelt és a sima futást nagy sebességgel, és csökkenti a teljes hajtásrendszer terhelését. A GTR olajcsillapítók exkluzív X-gyűrűvel vannak ellátva, hogy csökkentsék a kitűnő olajszivárgás-ellenállást.

szabályozó

Az elektronika zárt dobozban van tárolva. A vízálló * VXL-3m vezérlő az első, amely az EZ-Set® technológiát használja a teljes teljesítmény 50% -os korlátozására. Ez lehetővé teszi a kezdő vezetőknek vagy a gyerekeknek, hogy fokozatosan megismerjék a modell jellemzőit, és felkészüljenek az autó teljes teljesítményére. A szabályozó előnye a hővédelem, az aranyozott csatlakozók és a hihetetlenül alacsony ellenállás. A Velineon 380 egy modern kefe nélküli motor a legújabb technológiával. Nagy sebességű golyóscsapágyak, szinterezett neodímium mágnesek, aranyozott 3,5 mm-es csatlakozók. 50 000 fordulat / perc fordulatszám

Traxxas stabilitási menedzsment

A Traxxas Stability Management (TSM) lehetővé teszi, hogy ne csak a teljesítményt, a sebességet, a gyorsulást és a kanyarodást rendkívüli sebességgel tapasztalja meg, hanem a csúszós felületeken, például poron, sima betonon vagy akár jégen és hóban is könnyebben vezethető és irányítható.

TQI
Az RC-készlet Traxxas TQi-t tartalmaz Bluetooth csatlakozási lehetőséggel

A Traxxas elkészítette az Ön számára egy új RC-sorozatot az RC autós modellekhez. Eredetileg az RC adók Apple dokkolóállomással rendelkezhetnek. A Traxxas továbbfejleszti és elkészítette az RC távadót egy nyílással a vezeték nélküli BlueTooth modulhoz (a modul külön történik). Ez lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül csatlakozzon az adó, hogy minden készülék Bluetooth LE interfész és az operációs rendszer, az Apple iOS (iPhone, iPod, iPad, ...), vagy a Google Android (Samsung Galaxy, ...). Az Apple eszközök Traxxas Link alkalmazás ingyenesen elérhető az AppStore-on , míg a Google Android alkalmazás ingyenes a GooglePlay számára .

A Traxxas Link App egy erőteljes alkalmazás, amely teljes ellenőrzést nyújt a Traxxas RC modell működésének és hangolásának lenyűgöző megjelenítésével és abszolút pontosságával. A Traxxas Link valós idejű telemetriai adatokat, sebességet, sebességet, hőmérsékletet és akkumulátor feszültséget mér. Megoszthatja az RC-modell beállításait, tetszőleges számú profilt hozhat létre egy adott műsorszámra vagy felhasználóra, pl. Gyerekekre. Minden az alkalmazásban, ragyogó grafikával, ami természetesen a Traxxas ügye.

Akkumulátorok

A modell alváza egy vagy két elem használatára kész. Az elemtartó mérete 20,5 x 34,5 x 95 mm (102 mm-es ferde felületekkel). A LiPol és NiMH akkumulátorokat a Traxxas 1:16 készülékekhez kínáljuk a Tartozékok részben.

 • NiMH akkumulátorok: 6-cellás NiMH akkumulátorok telepíthetők a modellbe. Ha gyorsabban szeretne vezetni, javasoljuk, hogy használjon háromcellás LiPol akkumulátort - lásd alább.
 • LiPol akkumulátorok: Két vagy három cellás LiPo elem telepíthető a modellbe. A háromcellás LiPol akkumulátorral 1,5-szer nagyobb sebességet érhet el, mint a kétcellás LiPol akkumulátor.

A pár akkumulátor használatának előnye a modell jobb egyensúlya és a vezetési idő közel kétszerese. Az Y-kábel az akkumulátorok párhuzamos csatlakoztatásához a TRA3064X sorszámmal rendelkezik.

tulajdonságok
 • Új Traxxas TQi RC készlet telemetriával
 • Új Traxxas TQi vevő TSM stabilizálással
 • A Traxxas E-Revo 1:16 RC autó teljesen összeszerelve és készen áll az utazásra
 • A RCxx Traxxas TQi 2,4 GHz-es sorozata a Bluetooth modul telepítésének lehetőségével.
 • 4WD keréktárcsák
 • Erős kefe nélküli motor Velineon 380
 • Vízálló * VXL-3m vezérlő edzés móddal, LiPol akkumulátorok támogatása
 • A csomag 6 cellás Traxxas NiMH akkumulátort tartalmaz új ID csatlakozóval és 2 A 12 V-os töltő automatikus és autós csatlakozóval
 • Traxxas aranyozott elektromos csatlakozók
 • Vízálló * digitális mikro szervo vezérlés, másodlagos szervo telepítés lehetséges
 • Teljes golyóscsapágy
 • Szilikonolajjal töltött differenciálművek
 • Állítható súrlódó tengelykapcsoló Torque-Control ™
 • Állítható olajcsapok GTR, ragasztott gumiabroncsok
 • Rendelkezésre állnak az olyan részegységek is, mint a központi differenciálmű, alumínium csatlakozók, szénnyomásos szárny, alumínium kerékagy, alumínium gömbcsuklós kupak, CV-tengely és végül, de nem utolsósorban a lenyűgöző LED-világítás.

* Lásd a vízállósági előírások használati útmutatóját. A nedves működésre vonatkozó tippek és trükkök megtalálhatók a blogban.

A csomag tartalma:

A csomag egy teljesen összeszerelt Traxxas E-Revo VXL 1:16 RC modellt tartalmaz, beépített Velineon 380 kefe nélküli motorral, VXL 3-as kefe nélküli motorral. A Traxxas TQi RC a 2,4 GHz-es sávban van beállítva, amely lehetővé teszi egy Bluetooth-modul telepítését egy ötcsatornás vevővel a Traxxas TSM stabilizációs rendszerrel. NiMH akkumulátor 6 db 7,2 V 1200 mAh új iD csatlakozóval, 2 12 V-os töltő automata és csatlakozóaljzathoz autós aljzathoz. Imbuszkulcs készlet, kerékanyáskulcs, antenna cső. Arch matricák és cseh használati utasítások.

Javasoljuk, hogy vásároljon:

Az üzembe helyezéshez 4x AA adó szükséges. Az autó lehet újonnan telepített LED világítás - lásd a tartozékok ajánlásait.

Kompatibilis NiMH akkumulátorok autókhoz Traxxas 1:16 VXL
 • Traxxas 1200 mAh 7,2 V Traxxas csatlakozóval (O / N TRA2925X)
Kompatibilis LiPol autós akkumulátor Traxxas 1:16 VXL
 • Traxxas 7,4 V 2200 mAh - hosszabb utazási idők (O / N TRA2820X)
 • Traxxas 11.1 V 1400 mAh - nagyobb sebességgel (O / N TRA2823X)
 • Black Magic 7.4 V 2200 mAh - hosszabb menetidő (O / N BMA30-2200-2D) - A dékáncsatlakozót Traxxas-ra kell cserélni
 • Black Magic 11.1 V 1300 mAh - nagyobb sebességgel (O / N BMA30-1400-3D) - A dékáncsatlakozót Traxxas-ra kell cserélni
Tartozékok a normál működéshez

A Traxxas RC autó normál működéséhez mindig szüksége van ragasztó csavarokhoz, kiváló minőségű gumiabroncs ragasztóhoz és szilikon lengéscsillapító olajhoz, valamint az Allen csavarhúzóhoz. Javasoljuk a megfizethető Traxxas / ECX / Vaterra autóskészletet a kínálatunkból.

A csavaros ragasztó a csavart vagy a csavart a helyére csöpög, és rögzíti, és a hajtás által okozott rezgés nem teszi lehetővé a csavarkötés lazulását. A csavar ragasztójának speciális összetétele van, amely lehetővé teszi a csavaros csatlakozás könnyű meglazítását egy megfelelő nyomatékkal a csavarfej sérülése nélkül. Soha ne használjon rendszeres instant ragasztót, mert ez laza csavarhoz vezethet! Közepes erősségű fúziós ragasztót ajánlunk a kínálatunkból.

A gumiabroncs ragasztó a gumiabroncsokat a lemez pereméhez rögzíti. Mindig győződjön meg róla, hogy a gumiabroncsot szilárdan a keréktárcsához kell ragasztani! Ha a gumiabroncs a teljes kerületén nem ragadt, akkor ez felrobbanhat. A gumiabroncs-ragasztónak speciális összetétele van, amely alkalmas olyan anyagok ragasztására, mint a gumi vagy a nejlon, és ugyanakkor a ragasztó rugalmas. Soha ne használjon rendszeres instant ragasztót - ez nem rugalmas, ha edzett, és a gumiabroncs repedése fokozatosan felépül a keréktárcsák körül! A Corally Tire Fixet ajánljuk - lásd a javasolt tartozékokat.

Alkalmanként szilikonolajat kell hozzáadni a modell lengéscsillapítóihoz. Normál üzemben csak kis mennyiségű szilikonolaj szivárog a lengéscsillapító dugattyúrúdjain. Ha a lengéscsillapító dugattyú felülete vagy tömítése rossz állapotban van, az olajszivárgás nagy lehet. Ezekben az esetekben úgynevezett javítócsomagokat szállítanak. A hangolókészülékek mindegyike rendkívül kemény TiN (titán-nitrid) bevonattal ellátott dugattyúrúdcsillapítókhoz kapható. A TiN felülettel rendelkező dugattyúrúdok könnyen azonosíthatók az arany-zöld színnel. A szilikonolajok kínálatából a TLR, a Traxxas, a Medial Pro stb. Ajánljuk.

hossz:
320 mm
súly:
1240 g
intézkedés:
1:16
motor:
Střídavý Velineon 380
iszapcsatorna:
4WD
alváz:
Kompozitový nylonový
szabályozó:
Střídavý VXL-3m
tengelytávolság:
202 mm
szélesség:
239 mm
sokk:
Olejové stavitelné GTR
típus:
4WD Truggy
gumiabroncs-típus:
Talon
adó:
Traxxas TQi 2.4 GHz
Ennek a terméknek nincs vásárlói értékelése.
Írjon nekünk
Videó
Ár: 128724,00 Ft Áfá-val
Pontok: + 378 pont
SAEC biztonságos vásárlás

Szüksége van segítségre a vásárláshoz?
Hívjon hétköznap
-tól 09:00 ig 17:00

+36 20 321 60 37 info@rajmodel.hu
Biztonságos és hiteles vásárlás
Tanúsított Üzlet - Pricemania.sk
Minőség garanciája
Ügyfeleink véleménye
sugar9 11.7.2014
Doporučujem
lemur7 30.1.2012
doporučujem každému tento obchod
Hogyan válasszuk ki a megfelelő RC modellt
Népszerű márkák

Mik azok a sütik (cookie-k)?

A Cookie egy rövid szöveges fájl, melyet elküldenek a böngészőbe a meglátogatott weboldalak. A weboldalaknak lehetővé teszi megjegyezni az információkat az ön látogatásáról, mint például az előnyben részesített nyelvet, és egyébb beállításokat.

Miért használunk cookie-kat?

Cookie-kat azért használunk, hogy optimálisan, és folyamatosan tudjuk fejleszteni a szolgáltatásainkat, az önök érdekeihez, és szügségleteihez igazítva. A mi honlapunkon ideiglenes és állandó cookie-kat használunk. Az ideiglenesek addig tárolódnak az ön készülékén, míg el nem hagyja a honlapunkat. Állandó cookie-k addig tárolódnak az ön készülékén, míg le nem telik az érvényessége, vagy kézi törlésig. Időszak míg tároljuk az információkat a cookie fájl típusától függ.

Itt többet megtudhat arról hogy a Google vállalat hogy használja a cookie-kat.. Nézze meg a listát cookie fájlokat, melyeket a Google használ, itt elolvashatja, hogy a Google vállalat és partnerei hogy használják ezeket a cookie fájlokat a hirdetésekben. Nézze meg még a személyes adatok védelméről szóló előírást, ahol megmagyarázzák, hogy a Google vállalat hogy védi a felhasználók személyes, és más adatait a cookie-k használata közben.

Hogyan utasítja el a cookie-k használatát?

Cookik használatát az internetes böngésző segítségével lehet beállítani. A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a cookie fájlokat már a kezdeti beállításokban. A cookie fájlokat az ön böngészője segítségével lehetséges elutasítani, vagy beállítani csak egyes cookie fájlok használatát.

A cookie-k beállításával kapcsolatban az alábbi weboldalak is segítségére szolgálnak,

Kérdése van?

Küldje el nekünk észrevételeit, javaslatait, és elképzeléseit új funkciókról, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy
Önnek a legjobb szolgáltatásokat nyújthassuk. Köszönöm.

*
*
*
*Kötelező mezők
A megrendelés elküldésre kerül.