Hobbyzone AeroScout 1.1m SAFE RTF, Spectrum DXe

Hobbyzone AeroScout 1.1m SAFE RTF, Spectrum DXe

0 / 5 0 / 5 0 / 5 0 / 5 0 / 5
RC modell repülőgép AeroScout S, 1,1 m-es szárnyszélességgel, ideális modell a repülés tanításához. A magas szárnyú légcsavarok és a nagy kerekekkel ellátott rögzített fogaskerekek és az elektronikus stabilizálás fogalma minimálisra csökkenti a modellkárosodás kockázatát az első
Gyártó: Hobbyzone
Rendelési szám: HBZ3800
Elérhetőség: Raktáron 1 db
Garancia: 24 hónap
Szállítás: Holnap Önnél , vagy
ma az átvételi helyen
Tartozékok és pótalkatrészek
Ár: 94620,00 Ft Áfá-val
Body: + 249 pont

Szüksége van segítségre a vásárláshoz?
Hívjon hétköznap
-tól 09:00 ig 17:00

+36 20 321 60 37
info@rajmodel.hu

jellemzők:

El akarja kezdeni éveit távirányítású repülőgépmodellekkel, vagy ideális modellt keres a repülési oktatáshoz? Az AeroScout S RC modellje pontosan az Ön számára. A magas szárnyú koncepció nyomócsavarral, merev alváz nagy kerekekkel és elektronikus stabilizálás SAFE repülõ borítékvédelemmel minimalizálja a modell károsodásának kockázatát az elsõ kísérletek során.

A jó edzési modell másik fontos feltétele a sérülésekkel szembeni ellenálló képessége. A szárny mögött elrejtett légcsavar nemcsak a légcsavar, hanem a motor tökéletes védelmét is biztosítja. Az AeroScout S modell rendkívül tartós EPO-ból készül, amelyet tovább erősítenek szerkezeti elemekkel, ami nagyon ellenállóvá teszi a kezdők durva leszállását. A kormányos orrlábú nagy kerekek megkönnyítik a felszállást és a különböző felületekre történő leszállást, beleértve a fűt a nagy parkokban, a játszótéren vagy a réten.

A repülésre kész (RTF) verzió mindent tartalmaz, amire szüksége van a működéshez. A vezérlést a Spektrum DXe RC adó, az intelligens akkumulátor és a Spektrum automatikus gyors töltője biztosítja. Ez azt jelenti, hogy már nem kell semmit vásárolnia, csak repülnie kell! És mi van, ha megtanul repülni? A móka nem áll meg, a modell többet csinál, mint gondolnád. A nagy teljesítményű, kefe nélküli motor elegendő az első akrobatikus mutatványok elindításához, beleértve a hurkokat, csavarásokat és a hátrarepüléseket. Ezenkívül a könnyű kialakítás és az alacsony szárnyterhelés a repülési sebesség széles skáláját és a hihetetlen manőverezési képességet biztosítja, amelyet a tapasztalt pilóták értékelnek.

Azt kérdezi, hogyan érhető el egy ilyen széles repülési lehetőség? A helyes AeroScout S koncepció mellett az érzékelővel támogatott repülõ boríték (SAFE) elektronikus védelme elengedhetetlen elem, amely elõsegíti a tájékozódás és az esés elvesztését, így szinte bárki megtanulhatja sikeres repülését. A kezdő, a közép- és a tapasztalt módok lehetővé teszik, hogy készségei szerint kiválaszthassák a stabilitási és ellenőrzési szintet. A pánik funkció (az adó egyik gombján aktiválva) szintén hozzáigazítja a modellt egy vízszintes repüléshez.

SAFE Select ™ technológia kezdőknek

Az AeroScout S beépített Intelligens érzékelővel támogatott repülõ boríték (SAFE ™) technológiával maximalizálja a repülés biztonságát és biztosítja a zökkenõmentes repülést. Ugyanakkor fenntartja a modell teljes irányíthatóságát, így a pilóta maximális biztonságot érez. A biztonságos repülési oktatás legújabb technológiája nemcsak folyamatosan stabil repülést (AS3X) biztosít, hanem annak funkcióját is, hogy egy gombbal vízszintes repüléssé tegye a modellt. Ha a kezdõ instabil helyzetbe kerül, csak nyomja meg a gombot, és a modell vízszintes helyzetbe kerül. A gomb elengedésekor a kézi vezérlés azonnal helyreáll.

A három repülési mód közül választhat az irányításhoz:
 • A kezdőnek korlátozott magassága és mellékhatásai vannak - fel, le és jobbra, balra, és amikor a karokat semleges helyzetbe engedi, a modell szinteződik, ez a funkció fel- és leszálláshoz is használható. Az indítás egyszerű, csak adja meg teljesen a fojtószelepet, és hagyja, hogy a modell felszálljon a megfelelő felületről. A leszálláskor vízszintesen állítsa be a modellt a helyes irányba, majd húzza meg a fojtószelepet. Ebben a repülési módban a szellőzők és a lift keverékét állítják be, valamint az oszlopot és a liftet. A SAFE nem teszi lehetővé a döntési szög túllépését kanyarodáskor és mászáskor (kb. 30 °) és leereszkedve, és ez a funkció arányosan zavarja a kormányzást.
 • A továbbfejlesztett manőver már megengedi, hogy vezetés közben megdőljön, így nagyobb szabadságot enged a modell kormányzására, és ennélfogva gyorsabb kanyarodást, kisebb sugárral. A modell nem fog vízszintesen állni, ha a kart üres állásba engedik. Ebben a repülési üzemmódban a kormánylapát-keveréket ailensre állítja. Körülbelül 50 ° -os dőlésszögig a kormányzás természetes, és a SAFE funkció nem befolyásolja azt. A megengedett dőlésszög túllépésekor azonban a SAFE azonnal beavatkozik, ami nem engedi meg a nagyobb dőlést, és megakadályozza a további dőlést. Ez egy fejlett pilóta utasítás, ahol a természetes kormányzás korlátlan egy bizonyos dőlésszögig, de a modell nem fordítható hátra. Vészhelyzetben a repülési mód választó kapcsolója 0 helyzetbe tudja teljes mértékben stabilizálni a modellt a szintes repüléshez.
 • A szakértő korlátozás nélkül repülési pozíciókat végezhet és akrobatikát is végezhet. Nincs több mix vagy SAFE funkció, és a vezérlés teljesen ingyenes.

A SAFE funkció be van építve a vevőbe, és csak az 5. csatornán lévő kapcsolóval lehet kikapcsolni. A 6. csatornát a mentési funkcióhoz használják. A mentési funkció mind a három repülési módban elérhető.

A haladóbb felhasználók számára módosíthatók a stabilizációs paraméterek - megváltoztathatja a nyereség értékét, beállíthatja a csatornák semleges, fordított és végleges eltéréseit. Ha hét vagy több csatorna adóval rendelkezik, ingyenes csatornákat rendelhet a nem használt vevőkimenetekhez, pl. A kiegészítő funkciók vezérléséhez. A rádióerősítő beállításához SPMA3065 kábelre és Spektrum Programmerre van szükség, lásd a Támogatás részt.

Spectrum intelligens akkumulátor és töltő

Az RTF verzió tartalmazza a Spektrum 11.1 V 2200 mAh Smart LiPo akkumulátort és a Spektrum S120 intelligens töltőt. Egyszerűen csatlakoztassa az akkumulátort a töltőhöz, és az exkluzív intelligens technológia automatikusan beállítja az optimális töltési értékeket az akkumulátor biztonságos feltöltéséhez. A töltőt 5 V / 2A tápegységről lehet táplálni.A töltési idő csökkentése érdekében javasoljuk, hogy használjon újabb USB-forrásokat, amelyek támogatják a QC 2.0 vagy QC 3.0 szabványt.

Tartós szerkezet

A push-fit elrendezéssel ellátott motor tökéletesen védi a légcsavart a durva leszállás során a sérülésektől és csökkenti a károsodás kockázatát. Az egész modell öntőformákban készül és szuperkönnyű, nagyon merev, mégis rugalmas EPO-val habosítva. Megbírja a szélsőséges terheléseket egy új pilóta kiképzésekor, és képes ellenállni az olyan ütéseknek, amelyek például a faépítésben súlyos pusztulást jelentenek. Ha a tömeg eltört, akkor tökéletesen tapad a 2-komponensű epoxival, és egy idő múlva készen állsz arra, hogy újra felszálljon.

Egyszerű és gyors összeszerelés

A Hobbyzone AeroScout RC modelljét dobozban szállítják, amely a repülőgép alkatrészeit tárolja. Mindezek az alkatrészek teljesen készen állnak a végső összeszerelésre, és rendelkeznek a szükséges elektronikával és meghajtóval, tehát csak néhány csavart használjon, és máris készen áll egy modellre. A modell készen áll a repülésre, mielőtt feltölti az akkumulátort. Kérjük, olvassa el a Gyors üzembe helyezési útmutatókat.

Masszív alváz nagy kerekekkel

Széles, stabil tricikli alváz nagy kerekes gumikkal és kormányozható orrkerékkel szórakoztatja Önt! A felszállás és leszállás sokkal könnyebb. Ezért mehet a modellel olyan alacsonyabb minőségű felületeken, amelyeket a kerekek biztonságosan kezelnek. A háromkerekű alváz megkönnyíti az indítást, mivel indulásakor stabil, nem indul el az irányból és jól kormányozza.

Spektrum DXe készlet adó

Ide tartozik a Spektrum DXe set adó. A modellhez mellékelt adókészülék a modell igényeihez igazodik , vagyis nem rendelkezik minden kapcsolóval a külön értékesített adóhoz képest, és az adó nem működhet tanár-adóként a tanár-hallgató vezeték nélküli rendszerben (hacsak másként nem jelezzük)!

Az adó teljesen programozható a Spektrum programozóval, azaz megváltoztathatja az üzemmódot, beállíthatja a fordított értékeket, a subrimiumokat, a végpontokat, az exponenciákat, az RC helikopter modellek funkcióit és így tovább. A DXe adó programozásával kapcsolatos további információkért lásd a DXe adó beállítását.

Az adó-üzemmód megváltoztatásához az SPMA3065 kábel szükséges (az adó beállítható 1-4 üzemmódba). Ha nem tetszik a gyári üzemmód (az információk a csomagban vannak), megváltoztathatjuk az üzemmódot - csak adja meg a kívánt módot a jegyzetben a sorrendben.

Az RC típusú repülőgépek jellemzői kezdőknek Hobbyzone AeroScout S
 • 100% komplett adókészülék, akkumulátor és töltő - az induláshoz csak egy USB tápegységre van szükség a mellékelt töltő táplálásához.
 • A SAFE technológia 3 repülési móddal és a Pánik segítségével megkönnyíti a repülést
 • Ide tartozik a Spektrum DXe 2. üzemmódban (bal oldali fojtószelep). Az adó segítségével a Horizon Hobby más modelljeit is vezérelheti
 • A Smart LiPo akkumulátorhoz tartozik. Spectrum 11,1 V 2200 mAh
 • Mellékelt intelligens gyors töltő S120 az egyszerű és biztonságos töltéshez
 • Erőteljes, kefe nélküli motor kiemelkedő teljesítményhez és hosszú repülési időhöz
 • Egy tolócsavar a nagyobb biztonságért és a jobb egység védelme érdekében
 • Nagy kerekek és kormányozható orrkerék a fűben történő könnyű felszálláshoz és leszálláshoz
 • A modell képes akrobatikát is repülni, mint például a kerékkerék, a görgetés, a hátsó repülés és így tovább
 • Könnyű, de rendkívül tartós EPO konstrukció

A csomag tartalma:

A csomag tartalmaz egy teljesen felszerelt RC modell AeroScout repülőgépet felszerelt kefe nélküli motorral, vezérlővel, szervókkal és a Spektrum AR636A vevővel. A csomag tartalmaz egy 2-es módban lévő Spektrum DXe készüléket (bal oldali gáz), amely vezeték nélküli tanár-tanulót támogat (vezeték nélküli kapcsolaton tanár-adóként működtethető), Spektrum Smart LiPo akkumulátor 11,1 V 2200 mAh 30C, Spektrum Smart S120 USB gyors töltő USB-C kábel, 4 AA alkáli adóelem. Használati utasítás angol, német, francia, olasz és cseh nyelven. A töltő működéséhez csak USB-tápegységre van szüksége.

Javasoljuk, hogy vásároljon:

A szórakozás érdekében javasoljuk, hogy vásároljon csere akkumulátort (cikkszám: SPMX22003S30). Max. az akkumulátor hossza 110mm.

akkumulátor:
LiPol 11.1 V 2200 mAh Smart
hossz:
867 mm
motor típusa:
Elektro
Típusú kit:
RTR
elektromos meghajtó:
Střídavý motor 2306-2250
struktúra:
EPO
repülő súly:
790 - 840 g
Akkumulátor töltő:
S120 USB-C SMART 1x20W
nehézség kísérletezik:
Začátečník
vevő:
Spektrum AR636A
szabályozó:
30A
terjedését:
1095 mm
típus:
Cvičný
adó:
Spektrum DXe
Ennek a terméknek nincs vásárlói értékelése.
Írjon nekünk
Videó
Ár: 94620,00 Ft Áfá-val
Pontok: + 249 pont
SAEC biztonságos vásárlás

Szüksége van segítségre a vásárláshoz?
Hívjon hétköznap
-tól 09:00 ig 17:00

+36 20 321 60 37 info@rajmodel.hu
Az ügyfeleket érdekelte
Biztonságos és hiteles vásárlás
Tanúsított Üzlet - Pricemania.sk
Minőség garanciája
Ügyfeleink véleménye
maros 30.1.2013
super rychlost dodania,urcite nakupim nabuduce tu...mozem odporucit...
Roman 18.12.2017
Pán trpezlivo po telefóne bez náznaku predvianočného stresu...
Hogyan válasszuk ki a megfelelő RC modellt
Népszerű márkák

Mik azok a sütik (cookie-k)?

A Cookie egy rövid szöveges fájl, melyet elküldenek a böngészőbe a meglátogatott weboldalak. A weboldalaknak lehetővé teszi megjegyezni az információkat az ön látogatásáról, mint például az előnyben részesített nyelvet, és egyébb beállításokat.

Miért használunk cookie-kat?

Cookie-kat azért használunk, hogy optimálisan, és folyamatosan tudjuk fejleszteni a szolgáltatásainkat, az önök érdekeihez, és szügségleteihez igazítva. A mi honlapunkon ideiglenes és állandó cookie-kat használunk. Az ideiglenesek addig tárolódnak az ön készülékén, míg el nem hagyja a honlapunkat. Állandó cookie-k addig tárolódnak az ön készülékén, míg le nem telik az érvényessége, vagy kézi törlésig. Időszak míg tároljuk az információkat a cookie fájl típusától függ.

Itt többet megtudhat arról hogy a Google vállalat hogy használja a cookie-kat.. Nézze meg a listát cookie fájlokat, melyeket a Google használ, itt elolvashatja, hogy a Google vállalat és partnerei hogy használják ezeket a cookie fájlokat a hirdetésekben. Nézze meg még a személyes adatok védelméről szóló előírást, ahol megmagyarázzák, hogy a Google vállalat hogy védi a felhasználók személyes, és más adatait a cookie-k használata közben.

Hogyan utasítja el a cookie-k használatát?

Cookik használatát az internetes böngésző segítségével lehet beállítani. A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a cookie fájlokat már a kezdeti beállításokban. A cookie fájlokat az ön böngészője segítségével lehetséges elutasítani, vagy beállítani csak egyes cookie fájlok használatát.

A cookie-k beállításával kapcsolatban az alábbi weboldalak is segítségére szolgálnak,

Kérdése van?

Küldje el nekünk észrevételeit, javaslatait, és elképzeléseit új funkciókról, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy
Önnek a legjobb szolgáltatásokat nyújthassuk. Köszönöm.

*
*
*
*Kötelező mezők
A megrendelés elküldésre kerül.