Arrma Outcast 6S BLX 1: 8 4WD RTR piros

0 / 5 0 / 5 0 / 5 0 / 5 0 / 5
Az Arrma Outcast 6S BLX 4WD nagy teljesítményű és erőteljes, 1: 8-as méretű, teljes körű hajtású modellje. Alváz merev, 3 mm-es alumínium alvázon. Az erőteljes kefe nélküli motor akár 96 km / h sebességgel is biztosítja az autót. Új Spektrum STX2 RC készlet.
Gyártó: Arrma
Rendelési szám: ARA106042T2
Elérhetőség: szállítás 48 órán belül
Garancia: 24 hónap
Összeállítási rajzok
Ár: 205868,00 Ft Áfá-val
Body: + 556 pont

Szüksége van segítségre a vásárláshoz?
Hívjon hétköznap
-tól 09:00 ig 17:00

+36 20 321 60 37
info@rajmodel.hu

jellemzők:

Szuper erős és hatalmas RC modellautó Arrma Outcast 6S BLX 1: 8 méretarányban, négykerék-meghajtással. Alváz merev 3 mm-es alumínium alvázon. A nagy teljesítményű, kefe nélküli motor akár 96 km / h sebességet is ad az autónak! Az RC autó modellje teljesen felszerelt , 4 AA elemre van szüksége az adóhoz, és a hajtóakkumulátorhoz a modellhez egy megfelelő töltővel. Új Spektrum STX2 2.4GHz RC szett.

Erős autóval akarsz kijutni az útról? Az Arrma Outcast megfelel az elvárásainak. Lovaglás hátsó kerekeken, kocsikerék ugrások, agresszív út. Az összeszerelt autót a Spektrum STX2 2.4GHz adóval együtt kicsomagolhatja. Az autó festett karosszériával rendelkezik és a kerekek gumiabroncsokkal rendelkeznek. A készlet nem tartalmaz elemeket, ezért töltsön be legalább 2 db LiPol akkumulátort. 5000mAh 35C két- vagy háromcellás elem az 158x48x70mm méretű elemtartó beillesztéséhez. A 4WD modell modern, kompakt alváz kialakítású, ahol az alaplap alumíniumból készül. 3mm vastag acél és kompozit anyagok. A hajtást a BLX4074 2050kV kefe nélküli motor és a BLX185 150A 4-6S kefe nélküli motor hajtja.

Alumínium ház

Az alváz védőcsővel van felszerelve, amely egyre inkább megvédi a modell elektronikáját a portól és a szennyeződéstől. A nagy szilárdságú hevederek szilárdan rögzítik az akkumulátort a helyén, vezetési stílustól függetlenül. A teljeskerék-meghajtású 4WD-t fémdifferenciák segítségével továbbítják az acél hajtótengelyek elülső, hátsó és középső szakaszaiban.

3 fém differenciálmű

Az Outcast autó RC modellje alapkivitelben három fém fogaskerékkel van felszerelve, hogy biztosítsák ezen nyitott alkatrészek megbízhatóságát és hosszú élettartamát. Az egyszerűen hozzáférhető első és hátsó differenciálművek lehetővé teszik a karbantartás elvégzését percek alatt. Ez azt jelenti, hogy kevesebb időt fog költeni a kiszolgálásra, így több lovaglási ideje lehet.

DBoots terepjáró gumik

A kemény, agresszív futófelület dBoots BACKFLIP gumiabroncsok merev fekete nylon kerekekre vannak felszerelve, így az Outcast gyors tapadást biztosít az azonnali gyorsuláshoz. A 17 mm-es hatszögletű megfogó sokféle kerék- és gumiabroncs-kombináció alkalmazását teszi lehetővé más gyártóktól.

Alumínium lengéscsillapítók

Olajvörös alumínium eloxált lengéscsillapítók védő burkolatokkal vannak ellátva a sérülések ellen, amikor az autó felborul. Az autó kiváló minőségű tartós lengéscsillapítókkal rendelkezik, állítható rugós előfeszítéssel. A lengéscsillapítók porral vannak felszerelve, hogy megakadályozzák a szennyeződés bejutását a dugattyúba.

Vízálló szervo fém fogaskerekekkel

Az ADS-15M kormányszerv 15 kg / cm nyomatékkal 7,4 V-nál nagy teljesítményű, vízálló * szervo kormányzás fém fogaskerekekkel. A szervo standard mérete 41 x 20 x 38 mm.

Alapkivitelben alumínium alkatrészekkel van felszerelve

Színes eloxált alumínium alkatrészeket használnak mindenütt, ahol fontos biztosítani a nyitott alkatrészek merevségét és nagy szilárdságát.

Könnyű karbantartás

A karbantartás megkönnyítése érdekében a modell most könnyen hozzáférhető központi differenciálművel és új motorágyával van felszerelve. A motor a két csavar kihúzása után eltávolítható.

Új középső megerősítés

A középső erősítés piros eloxált alumíniumból maximális tartósságot és merevséget biztosít még nagy terhelések esetén is. A megerősítés az új tartókon tartja az első és a hátsó differenciálmű ház között.

Servo-mód

A szervó megtakarító hatékonyan elnyeli a modell ütközését az első kerekekre, és ezzel védi a szervo kormányzást. Ezen felül az alumínium szervo-meghajtó könnyű a súlycsökkentés és a jobb vezethetőség érdekében.

Új csúszó motorágy

A motorágyat teljesen felújították. A vörös eloxált alumínium motorkonzol a precíz gyártásnak köszönhetõen könnyen beállítható és rögzíthetõ. A csúszó tartóelem lehetővé teszi a helyzet és a motor beállítását két felső, könnyen hozzáférhető csavar meglazításával. Ez a megoldás jelentősen megkönnyíti a foghézagok és a fogaskerék-váltás közötti beállítást.

Innovatív kerékagyak és gömbcsuklók

Az újonnan kialakított kerékagyakba beépített O-gyűrűk vannak a helyükön. A fejlesztések során gömbcsuklásokat is végeztek egy új felső kupakkal, amely megakadályozza a rúd kiugrását a csapból és erős ütést.

Hátsó kerekes kerekek

A hátsó kerékkerekek a hátsó szárny alá vannak beépítve. Ezek a kerekek lehetővé teszik a hátsó kerekek vezetését a modell megfordítása nélkül.

Erőteljes, kefe nélküli motor

Az Arrma BLX4074 motor 2050 ford / perc sebességgel tökéletesen be van hangolva a BLX185-hez való használatra. A négypólusú kialakításnak köszönhetően a motor nagy nyomatékkal és simán jár, még alacsony fordulatszámon is. A motort akár 6 LiPo elem táplálja. A fekete eloxált alumínium ház tökéletes megjelenésű, a 4 pólusú konfiguráció egyenletes és következetes energiaátadást biztosít. Az aranyozott csatlakozók lehetővé teszik a vezetékek gyors és egyszerű eltávolítását az autó tisztítása közben.

A motort fel lehet szerelni egy aktív Castle Creations hűtővel - cikkszám: CC-011-0004-00.

Arrma BLX185 vízálló vezérlő

A modell vízálló * kefe nélküli BLX185 vezérlővel rendelkezik, amely biztosítja a motor állandó teljesítményének vezérlését. A tápvezetékeket megbízható csatlakozókkal látják el, amelyek az Y-kábelhez vannak csatlakoztatva (egy 4 vagy 6 cellás akkumulátor használata esetén elegendő egy rövidzáró áthidalót csatlakoztatni egy csatlakozóhoz). A szabályozó ventilátorral van felszerelve, amely intenzív vezetés közben a szabályozót elfogadható hőmérsékleten tartja.

A vezérlő kompatibilis három, négy vagy hat cellás LiPo elemmel. Javasoljuk, hogy használjon legalább 5000 mAh / 35C-os elemeket.

Természetesen fennáll a lehetőség kalibrálásra más típusú adókat is. Ez az 5 alapvető paraméter a gomb segítségével állítható be a vezérlőn.

 1. Elem típusa : NiMH / LiPo.
  Megjegyzés: Újabb vezérlők esetén nem lehet megváltoztatni a beállítást NiMH értékre.
 2. Gyorsulási korlátozás : 9 lépésben (csúszós felületeken jobb kevesebb gyorsítást alkalmazni a kerék csúszásának megakadályozására)
 3. A fékezési erőhatárok : 25%, 37,5% és 50%
 4. Üzemmód : előre / fék / hátra vagy előre / fék
 5. Forgási érzet : Normál vagy fordított
Kormánykerék készlet Spektrum STX2

Az Arrma RC modelljéhez tartozik egy Spektrum STX200 kétcsatornás kormánykerék-adó. A 2,4 GHz-es sávban működik, az adó beállítható hátra, semlegesre és csökkentheti az eltéréseket. Ez magában foglalja annak lehetőségét is, hogy a maximális sebességet 50%, 75% és 100% lépésekben korlátozzuk. Az adó 4 AA elemmel működik, alkáli vagy újratölthető NiMH cellák használhatók.

 • Állítható fordítással, semleges és elhajlási végpontokkal az adó tovább használható más modellekben. Az SRX200 csere vevő külön kapható.
 • Az adónak lehetősége van arra, hogy a motorteljesítményt 50% -ra, 75% -ra vagy 100% -ra korlátozza. Az 50% -os lehetőség ideális gyermekek vagy kezdő felhasználók számára.
Új IC5 csatlakozók

Az új IC5 csatlakozók modern kialakításúak, hangsúlyt helyezve a biztonságra és az egyszerűségre. Az érintkezők aranyozott csapokból és magokból állnak, átmérőjük 5 mm.

Mint már említettük, a csatlakozókat úgy tervezték meg, hogy hangsúlyozzák a biztonságos és egyszerű használatot. A csatlakozókat nem lehet megfordítani, az érintkezőket és a forrasztott csatlakozásokat műanyag borítás borítja. Az IC5 csatlakozó visszamenőleg kompatibilis az EC5-rel.

* A vízállóság specifikációját lásd a használati útmutatóban. Tippek és trükkök a nedves működéshez a blogban találhatók.

A csomag tartalma:

A csomagban összeszerelt RC modellautó Arrma Outcast 6S BLX 1: 8 4WD RTR, Spektrum STX2 RC készlettel. Az autó fel van szerelve egy BLX4074 2050Kv kefe nélküli motorral, egy BLX185 150A vízálló * vezérlővel és egy ADS15M kormánymű szervóval, valamint az SRX200 vevő be van szerelve. Kész festett test. Kiegészítők közé tartozik a csavarkulcs, az 1,5, 2,0, 2,5, 5,0 mm-es csavarkulcs, az IC5 jumper és a 16 fogaskerék. Használati utasítás angol, német, francia, olasz és cseh nyelven.

Javasoljuk, hogy vásároljon:

A modell üzembe helyezéséhez 4x AA elemre van szükség az EM-B1320-hoz, meghajtó akkumulátorhoz és megfelelő meghajtó akkumulátortöltőhöz.

Ajánlott akkumulátorok

A legjobb, ha egy LiPo meghajtó akkumulátort 4 vagy 6 cellával (14,8, 22,2 V) használunk. Ebben az esetben lerövidítse a második Y-kábel bemenetet a mellékelt ARA390292 áthidalóval, amely már szerepel az RC autó csomagjában.

 • A közönséges 14,8 V 5000 mAh-os LiPo akkumulátorhoz intelligens technológiával
 • A közönséges LiPo lovagláshoz Korall 14,8 V 5400 mAh akkumulátor
 • Normál utazáshoz a maximális vezetési idejű LiPo akkumulátorral Korall 14,8 V 6750 mAh
 • A maximális lehetséges sebesség érdekében a LiPo akkumulátor Corally 22,2 V 4500 mAh. Az RC autó csak sík felületeken, például aszfalton vagy betonon üzemeltethető.

Ezenkívül a modell sorosan csatlakoztatott két vagy három cellás elemmel is működtethető. Ebben az esetben csatlakoztassa mindkét elemet az Y-kábelhez, amely gyárilag van felszerelve a vezérlővel. Ennek a megoldásnak az a hátránya, hogy mindkét elemnek teljesen azonosnak és azonos töltöttségűnek kell lennie. Ezért előnyös egy 4 vagy 6 cellás akkumulátort használni, lásd fent.

Ajánlott töltők Smart Spektrum akkumulátorokhoz

Ha úgy dönt, hogy egy modern Smart LiPo akkumulátort használ az Arrma RC modellben, akkor ezt a töltőt ajánljuk:

 • 10–32 V-os egyenáramú töltő Spectrum S1200, egy kimenettel.
 • Hálózati töltő Spektrum S2100 két kimenettel, 2x 100 W Spektrum S2100.

Szüksége van adapterre az IC5 / IC3 töltéséhez (cikkszám: SPMXCA507).

Ajánlott töltők a hagyományos LiPo akkumulátorokhoz

Ha úgy dönt, hogy a modellt hagyományos LiPo akkumulátorokkal működteti , akkor legalább 50 W teljesítményű univerzális töltőket ajánlunk.

 • Dinamit próféta Előkészíti a töltőt egy 80 W-os kimenettel
 • Corally Eclips töltő két kimenettel 2x 50 W

Töltőkábel banán dugókkal és EC5 csatlakozóval (cikkszám: FO-LGL-CLEC5) szükséges az akkumulátor csatlakoztatásához.

Tartozékok a normál működéshez

Az Arrma RC autó normál működéséhez gumiabroncsragasztóra, csavarragasztóra, szerszámkészletre és szilikon lengéscsillapító olajra van szükség. Választékunkból megfizethető szerszámkészletet ajánlunk az RC-autókhoz.

A gumiabroncs-ragasztó rögzíti a gumiabroncsokat a tárcsa pereméhez. Mindig ügyeljen arra, hogy a gumiabroncs szorosan tapadjon a kerékpánthoz! Ha a gumiabroncs nem megragad a teljes kerületén, akkor felrobbanhat. A gumiabroncs-ragasztó speciális összetételű, amely képes olyan anyagok ragasztására, mint a gumi vagy a nejlon, és ugyanakkor a ragasztó rugalmas. A Corally Tyre Fix-ot javasoljuk - lásd az ajánlott tartozékokat.

Időnként szilikonolajat kell hozzáadni a modell lengéscsillapítóinak. Normál működés esetén csak enyhe szilikonolaj szivárog az lengéscsillapító dugattyúrúdján. Ha a lengéscsillapító dugattyú felülete vagy tömítése rossz állapotban van, az olajszivárgás nagy lehet. Ezekhez az esetekhez javítókészletek vagy különálló alkatrészek állnak rendelkezésre. Szilikonolaj-kínálatunkból Corally Silicone Olajokat ajánlunk, lásd az ajánlott tartozékokat.

Csavarok (cikkszám: FS-G06 / 10) szükségesek a szokásos karbantartáshoz.

Védőhuzatok elemekhez

A védőcsomagolást úgy tervezték, hogy csökkentse az elemek szállításának és töltésének a kockázatát. A LiPo akkumulátorok nagy kisülési áramot bocsátanak ki, miközben fenntartják a kis lábnyomot és a kis súlyt, és nagy kapacitással rendelkeznek a hosszú utazási idő számára. Éppen ellenkezőleg, a LiPo akkumulátor hajlamos a mechanikai sérülésekre.

hossz:
540 mm
Vezetési idő:
25 až 30 minut s LiPo 14,8 V 5000 mAh
súly:
5,17 kg
intézkedés:
1:8
motor:
BLX4074
iszapcsatorna:
4WD
Elemtartó:
158x48x70mm
Akkumulátor rekesz:
158x48x70mm
tengelytávolság:
328 mm
sebesség:
Až 96 km/h
hasmagasság:
47 mm
szélesség:
461 mm
típus:
Monster truck
Ennek a terméknek nincs vásárlói értékelése.
Írjon nekünk
Videó
Ár: 205868,00 Ft Áfá-val
Pontok: + 556 pont
SAEC biztonságos vásárlás

Szüksége van segítségre a vásárláshoz?
Hívjon hétköznap
-tól 09:00 ig 17:00

+36 20 321 60 37 info@rajmodel.hu
Biztonságos és hiteles vásárlás
Tanúsított Üzlet - Pricemania.sk
Minőség garanciája
Ügyfeleink véleménye
Rudolf 15.9.2013
Z Vasim tovarom som velmi spokojny..dakujem
Fucker (richard) 19.8.2012
Profesionalny pristup, centrum bratislavy, slusne ceny, ochota poradit
Hogyan válasszuk ki a megfelelő RC modellt
Népszerű márkák

Mik azok a sütik (cookie-k)?

A Cookie egy rövid szöveges fájl, melyet elküldenek a böngészőbe a meglátogatott weboldalak. A weboldalaknak lehetővé teszi megjegyezni az információkat az ön látogatásáról, mint például az előnyben részesített nyelvet, és egyébb beállításokat.

Miért használunk cookie-kat?

Cookie-kat azért használunk, hogy optimálisan, és folyamatosan tudjuk fejleszteni a szolgáltatásainkat, az önök érdekeihez, és szügségleteihez igazítva. A mi honlapunkon ideiglenes és állandó cookie-kat használunk. Az ideiglenesek addig tárolódnak az ön készülékén, míg el nem hagyja a honlapunkat. Állandó cookie-k addig tárolódnak az ön készülékén, míg le nem telik az érvényessége, vagy kézi törlésig. Időszak míg tároljuk az információkat a cookie fájl típusától függ.

Itt többet megtudhat arról hogy a Google vállalat hogy használja a cookie-kat.. Nézze meg a listát cookie fájlokat, melyeket a Google használ, itt elolvashatja, hogy a Google vállalat és partnerei hogy használják ezeket a cookie fájlokat a hirdetésekben. Nézze meg még a személyes adatok védelméről szóló előírást, ahol megmagyarázzák, hogy a Google vállalat hogy védi a felhasználók személyes, és más adatait a cookie-k használata közben.

Hogyan utasítja el a cookie-k használatát?

Cookik használatát az internetes böngésző segítségével lehet beállítani. A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a cookie fájlokat már a kezdeti beállításokban. A cookie fájlokat az ön böngészője segítségével lehetséges elutasítani, vagy beállítani csak egyes cookie fájlok használatát.

A cookie-k beállításával kapcsolatban az alábbi weboldalak is segítségére szolgálnak,

Kérdése van?

Küldje el nekünk észrevételeit, javaslatait, és elképzeléseit új funkciókról, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy
Önnek a legjobb szolgáltatásokat nyújthassuk. Köszönöm.

*
*
*
*Kötelező mezők
A megrendelés elküldésre kerül.